in

Meisje (9) gruwelijk verminkt door drie honden die uit asiel ontsnapten.

Een negenjarig meisje zat helemaal onder het bloed nadat ze gruwelijk aangevallen werd door drie honden die uit een asiel ontsnapt waren. De politie van Wanette in de Amerikaanse staat Oklahoma kwamen ter plaatse na een melding over een meisje dat door een hond gebeten was, maar ze ontdekten algauw dat de situatie veel erger was.

De politieagenten troffen het meisje onder een dekentje aan in de armen van haar mama. Toen ze het dekentje wegtrokken, zagen ze dat het kleintje onder de hondenbeten stond en hevig bloedde.

Politieagent Mike Booth vertelde aan Fox 6: “Alleen al aan de verwondingen te zien, wist je wat voor pijn zij en haar familie lijden.” Het meisje, dat niet bij naam genoemd wordt, verklaarde dat ze op haar fiets onderweg was. Ze zei dat ze even gestopt was om enkele mooie stenen op te raden. Op dat moment werd ze vanuit het niets aangevallen.

Volgens de politie moet het meisje dozijnen keren gehecht worden en bestaat de kans dat ze levenslange zenuwschade zal lijden.

De politie zegt dat de honden ontsnapten uit Forgotten Treasure Animal Rescue, een dierenopvang die onlangs opende. Twee van de dieren waren geredde dieren. De derde hond was een huisdier. De eigenaars van de dierenopvang kondigde aan dat de dieren geëuthanaseerd worden.

Ouders plegen zelfmoord nadat zoontje sterft aan kanker.

Ook kinderen Marco en Leontine Borsato reageren op affaire van papa.