in

Meisje (5) vecht voor haar leven nadat papa haar vijf liter water deed drinken.

Een klein meisje stierf bijna aan zwellingen in haar hersenen nadat haar vader haar gedwongen had om vijf liter water te drinken. Tania Ivanova (5) uit Oekraïne verloor het bewustzijn nadat ze de buitensporige hoeveelheid water gedronken had.

Ze had tegen papa geklaagd over buikpijn, maar eerder dan haar naar een dokter te brengen, besloot hij om haar zelf te behandelen. De vader dacht dat ze een voedselvergiftiging had en om haar maag te legen, liet hij haar liters water drinken en moest ze urenlang braken. Hij hield pas op met de barbaarse methode toen ze bewusteloos viel.

Lees ook  Volgens filmexperts én bioscoopbezoekers is dit de allerengste film ooit

Gelukkig voor het kleine meisje belde hij een ambulance voor ze helemaal in coma zou vallen.Ze werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis, waar vastgesteld werd dat ze hersenzwellingen had als gevolg van overhydratatie.

De volgende twee dagen moest Tania vechten voor haar leven. De derde dag was ze voor het eerst volledig bij bewustzijn en nu zou er geen levensgevaar meer zijn. Dokter Valery Tsarev zei: “De vader besloot om haar maag leeg te pompen en dwong haar om ongeveer vijf liters water te drinken.Het meisje werd in levensbedreigende toestand opgenomen.

Lees ook  Wow! Zo ziet Sandoval uit Vis a Vis er in het dagelijkse leven uit

Ze leed een aanzienlijke hersenzwelling en had een beroerte.”De vader kan zichzelf niet vergeven wat hij deed. “Ja, ik ben een idioot”, zei hij. “Ik heb de hele tijd gebeden. Ik wou dat ik met mijn dochter van plaats kan verwisselen. Voordien zag ik mezelf als een goede vader die goed voor zijn kind zorgt.”Dit verhaal kent gelukkig een goede afloop.

Het leert ons echter dat we nooit zelf medische behandelingen mogen toepassen, maar altijd een arts moeten raadplegen. Dat geldt nog meer wanneer het over onze kinderen gaat.Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Piloot crasht vliegtuig op babyshower in poging om zijn vrouw te doden.

Man met Down sterft in ziekenhuis nadat hij 10 dagen lang niet gevoed werd.