in

Meisje (14) aangereden en zwaargewond, automobilist gaat er van door

Haarlem – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die op zaterdagavond plaatsvond op de Schotenweg in Haarlem.

Hierbij raakte een 14-jarig meisje uit Haarlem gewond. De bij de aanrijding betrokken automobilist reed door, zonder zijn of haar identiteit bekend te maken.

 

Heeft u informatie over deze aanrijding of over de identiteit van de automobilist, neem dan contact op met de politie op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Lees ook  Gerard Joling maakt overstap naar RTL: definitief einde Geer en Goor

Omstreeks 23.10 uur fietste het slachtoffer langs de Schoterweg. Mogelijk heeft zij ter hoogte van de Dr. Leijdsstraat de weg over willen steken.

Op dat moment kwam vanuit noordelijke richting een auto aangereden. Getuigen hoorden iemand hard remmen, een klap van de aanrijding en vervolgens een auto fors gas geven en wegrijden.

Lees ook  Marieke Elsinga laat zich van heel andere kant zien in pikante fotoshoot

Het zou mogelijk gaan om een rode personenauto. De bestuurder van de auto is dus niet gestopt bij het ongeval, heeft zich niet bekommerd om het slachtoffer en heeft geen (persoons)gegevens achtergelaten.

De slachtoffer is voor behandeling van haar verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Zwangere wolvin Naya waarschijnlijk ‘kwaadwillig omgebracht’ in Noord-Limburg

Real life: ‘Ik kreeg twee herseninfarcten door de pil’