in

Meisje (12) komt voor laatste kankerbehandeling naar ziekenhuis – dan wacht haar een enorme verrassing

Op de laatste dag van haar behandeling, werd Sophia met haar favoriete dans verrast door ziekenhuismedewerkers.

Sophia Petikas uit Louisiana werd op jonge leeftijd met scoliose (een verkromming van de rug) gediagnosticeerd en moest daarom een brace dragen.

In 2013 onderging ze een operatie om een tumor in haar ruggenmerg te verwijderen, nadat ze heel veel pijn ervoer.

Een jaar later ontdekten artsen echter meer tumoren op haar ruggenmerg. Het meisje werd opgenomen in het Willis-Knighton Protonentherapiecentrum in plaats van de gebruikelijke röntgenbehandeling voor de tumoren te ondergaan.

Lees ook  Tijdens een echo-onderzoek blijkt dat de schedel van deze baby vervormd is. Na de geboorte krijgen de ouders zeer slecht nieuws.

Tijdens haar behandeling, beloofde verpleger Daniel Speir aan Sophia dat hij haar favoriete dans, de Nae Nae, zou leren en op de laatste dag van de behandeling met haar zou dansen.

Beloofd is beloofd, en toen het tijd was voor afscheid, vroeg Daniel of Sophia met hem wilde dansen. Ze had alleen geen idee dat er zich binnen korte tijd een flashmob zou verzamelen bij de ingang.

Lees ook  Famke Louise laat met deze f0t0 weer zien dat ze zich nergens voor schaamt!

Julia Petikas, Sofia’s moeder, vertelde later aan Inside Edition dat het tweetal in hun eigen tijd de dans had geleerd en dat Daniel de bewegingen op YouTube had afgekeken.

Binnen korte tijd gingen de geweldige beelden viraal. Miljoenen mensen hebben de dans gezien en ervan genoten!

Het is heel bijzonder en lief van de ziekenhuismedewerkers om Sophia zo te verrassen! Bekijk de fantastische beelden hieronder om er ook van te genieten!

Brandweer leert eigenaar auto die voor brandkraan geparkeerd staat een lesje

Vader laat medicijnen voor baby bij ex achter – zijn hart breekt als hij het appartement betreedt