in

Megan (23) beschrijft het moment dat ze de ding van haar vriend brak

Megan Barker (23) wist niet wat er gebeurde. De jonge Britse, afkomstig uit Guildford, genoot van een passionele nacht met haar partner Adam Francis (24) toen ze plots een vreselijk scheurend geluid hoorde.

“Adam is een model en hij is echt fantastisch knap”, legt Megan uit aan The Sun. “Dus toen hij me vroeg om iets te gaan drinken, zei ik uiteraard geen nee. Het duurde niet lang voor we een koppel waren en we hadden een heel gezond se-ksleven. Zelfs twee jaar later konden we nog altijd onze handen niet van elkaar houden.”

Toen het koppel in februari 2015 op een avond de liefde bedreef, gebeurde iets wat geen van beiden had zien aankomen. “Adam manoeuvreerde zich achter mij en ik boog mijn rug, toen ik plots een verschrikkelijke scheur hoorde.”

“Geshockeerd keek ik naar Adam, die hartverscheurend huilde. Hij zag helemaal bleek en sprong uit bed, terwijl hij naar zijn kruis greep. Toen zagen we dat er bloed uit zijn p-enis gutste.”

Adam vluchtte naar de badkamer toen het bij Megan begon te dagen. Ze had net de p-enis van een man gebroken. Adam slaagde er nog in een glas water op te drinken, maar viel dan flauw op de badkamervloer en stootte daarbij zijn hoofd aan de lavabo.

Lees ook  Gemene bende steekt moeder en haar babyolifantje in brand.

“Ik was echt hysterisch. Ik knielde neer naast hem en hield zijn hoofd op mijn schoot. Ik wist totaal niet hoe ik met de situatie moest omgaan en belde Tom, mijn beste vriend. Ik vertelde hem dat ik Adams lid had gebroken en hij zei me dat ik me geen zorgen moest maken. Een vriend van hem was hetzelfde overkomen.”

Op aanraden van Tom belde Megan de hulpdiensten. Daarna overschouwde ze vol ongeloof het bloedbad dat rond haar was ontstaan. “Het zag eruit als een plaats delict. Adam lag naakt op de vloer en er was overal bloed, zelfs tot op mijn handen.”

Omdat Adam te beschaamd was om de waarheid te vertellen, loog hij tegen de dokters dat hij tegen de badkamerdeur was gelopen. “Hij was bang om de waarheid te moeten vertellen en ik voelde me zo slecht in zijn plaats. Ik wilde de slechte situatie niet nog slechter maken.”

Lees ook  DIT gebeurt er met je lichaam in het uur nadat je cola hebt gedronken… Wij zijn in shock, dit verwacht je niet!

De dokters onderzochten of Adam geen hersenschudding had opgelopen bij zijn duik, maar dat bleek gelukkig niet het geval. Maar de drie maanden die volgden, waren voor hem een echte hel. Twee weken lang kon hij zelfs nauwelijks stappen. Gelukkig bleek een operatie niet noodzakelijk en werd Adam uiteindelijk weer helemaal de oude.

“Het is de ergste pijn die ik ooit in mijn leven gevoeld heb”, legt Adam uit. “Ik kan het niet beschrijven. Bovendien kan ik niet goed tegen bloed, dus daardoor ben ik uiteindelijk flauwgevallen. Ik werd helemaal gek. De dokters hadden me gevraagd ‘het’ schoon te houden en zo lang mogelijk niet te bewegen. Dat was niet gemakkelijk. De eerste nacht was de pijn bijna ondraaglijk.”

“Megan voelt zich nog altijd zo slecht om wat er gebeurd is, maar die dingen kunnen nu eenmaal gebeuren, in het heetst van de strijd. Blijkbaar.”

Geslagen, verbrand en uitgehongerd. Zijn stiefvader dacht dat hij homo was en daarom moest deze jongen (8) sterven

Ze vindt een klein deurtje bij een boom. Maar de adem van mama stokt als ze ziet wat er binnenin zit …