in

Medewerkster (32) rukte met geweld ringen af bij bewoonsters van verpleeghuis in Leusden

Een 32-jarige zorgmedewerkster van een verpleeghuis in Leusden heeft volgens het Openbaar Ministerie bij meerdere bewoners ringen van de vingers gerukt, waaronder een trouwring. Ook wordt ze verdacht van het achteroverdrukken van kettinkjes en een hanger.

De vrouw uit Oosterhout ging volgens justitie in ieder geval bij één slachtoffer gewelddadig te werk, in een poging meerdere ringen van haar te bemachtigen.

  WAARSCHUWING: Iedereen moet dit weten over morfine?

Volgens de aangifte zou er stevig aan de vingers zijn gerukt. Het is onbekend of de bewoonster van het verpleeghuis op dat moment sliep.

Trouwring
Bij twee andere bewoonsters nam de zorgmedewerkster kettinkjes en een trouwring weg. Ze sloeg volgens het OM voor het eerst toe in januari van dit jaar en ging in ieder geval door met haar praktijken tot begin april toen het tehuis volledig in lockdown was.

  Rosanna reageert op haar ‘gelekte screenshots’

,,We verwachten binnenkort de verdachte voor nog meer zaken in het verpleeghuis te kunnen vervolgen’’, zegt woordvoerster Mary Hallebeek van het Openbaar Ministerie.

Tijdens de pro-formazitting werd gisteren duidelijk dat de vrouw nog psychologisch onderzocht wordt. Ze blijft vastzitten tot aan de inhoudelijke behandeling van haar strafzaak begin oktober.

Man springt in heetwaterbron om zijn hond te redden, maar overlijdt later aan verwondingen

Dochter (14) moet toekijken hoe vader in elkaar geslagen wordt: “Hij ligt in coma en we weten niet of hij het gaat halen”