in

Marielle uit First Dates heeft behoorlijk pittige kiekjes online staan!

In First Dates Nederland lijkt het alsof er werkelijk nóóit een match ontstaat. En daar heb je helemaal gelijk in. In Nederland zijn er inmiddels zo’n 730 dates uitgezonden.

Nu wil je natuurlijk weten hoeveel mensen elkaar gevonden hebben, dat zijn er niet veel. Om precies te zijn zijn er 5 dates die succesvol zijn geweest en dus voor een relatie hebben gezorgd.

Even rekenen, dat is dus minder dat 1 procent van alle dates. Hoeveel dit in andere landen is weten we niet exact, maar we hopen dat het daar wel wat beter gaat.

Lees ook  Kabelmonteur Ronald kreeg huidkanker: 'Ik smeerde me nooit in'

In ieder geval kun je bij de Belgische versie van het programma héél wat meer mensen zien zeggen die elkaar nog wel een keer willen zien. Ze zijn daar nog niet heel lang bezig dus of er veel relaties uit vloeien is nog niet te zeggen.

Marielle uit First Dates
Maar daar zijn we hier natuurlijk niet voor. We zijn hier voor Marielle, die kort geleden op de buis verscheen in het programma.

Lees ook  Olcay Gulsen onthult: 'Ik heb mijn tenen laten inkorten'

Helaas is ook daar geen relatie uit gekomen, maar we gokken dat er genoeg mannen in de rij willen staan om het een keertje te proberen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

No worries.. dit is gewoon de dresscode hoor 💁🏻‍♀️ . . . . . . #crazyland #crazylandvictoriasecret #inkedgirls #tattooed #sleevetattoo

Een bericht gedeeld door Mariëlle (@marielleefaber) op

De nieuwe vriendin van Rico Verhoeven heeft behoorlijk spannende foto’s!

Voormalig GTST-actrice Anouk Maas zonder kleding is best wel heel fijn om te zien!