in

Marga (25) Verloor 13 kilo in amper 100 dagen: “Vier dingen uit mijn menu geschrapt”

Enkele kilo’s verliezen in amper 100 dagen? Voor de Filipijnse Marga Banaga (25) was het een missie geworden. Ze liet alcohol, snoep, vlees en kaas achterwege en trok naar de sportschool. Resultaat? Een verlies van maar liefst dertien kilo.

Op nieuwjaar nam Banaga zich voor om wat kilootjes te verliezen. In tegenstelling tot velen onder ons, liet ze haar goede voornemens niet varen en analyseerde ze haar eetpatroon grondig. “Ik besloot wat te doen aan mijn ongezonde levensstijl. Ik voelde me dik en depressief”, zegt Banaga in een interview met het Australische news.com.

“Ik besloot gezonder te eten en schrapte alcohol, kaas, vlees en snoep volledig uit mijn leven. Ik stelde een maaltijdplan op zodat ik doorheen de week minder ongezonde keuzes zou maken en ging elke dag naar de sportschool.” Op haar YouTube kanaal deelde Banaga haar transformatie in verschillende video’s met haar volgers.

“Het was niet altijd gemakkelijk. Ik ben met mijn campagne begonnen in januari. Ik heb heel wat feestjes en etentjes moeten afzeggen om op koers te blijven en mijn doel te halen. Ik kon nog niet aanwezig zijn in een alcoholrijke omgeving waar de hapjes me om de oren vliegen. Ik was nog niet sterk genoeg om neen te zeggen en daarom bleef ik er liever weg.”

Lees ook  Lynn uit Ex on the Beach doet boekje open over Robin

Ook op dag 67 kreeg Banaga het moeilijk. “Mijn broer stierf en ik voelde me leeg. Ik had geen energie meer en mezelf naar de sportschool sleuren was moeilijk. Zeer moeilijk. Eten kon ik al helemaal niet.”

De 100 dagen mogen dan al wel voorbij zijn, toch is Banaga niet van plan om haar oude levensstijl weer op te pikken. “Ik wil verder doen en mijn gezonde levensstijl behouden. Ik moet mezelf blijven uitdagen.”

Lees ook  André Hazes: ‘hierdoor ging relatie met Bridget fout’

Gek Ventje laat zijn snikkel zien aan de politie als er 1000 euro contant cash word gevonden

Gebeld door een onbekend nummer? Zo kom je erachter wie je probeert te bellen