in

Man zit ontspannen in het water. Dan zwemt er een nieuwsgierige vis voorbij en… Hilarisch!

Achtergrond: “Ik ben al mijn hele leven een bootmens en ik werk ook in een winkel voor bootaccessoires. Ik ging met mijn familie op vakantie naar Lake Powell in het zuiden van Utah. Ik had onlangs een GoPro Hero gekocht en kon niet wachten om iets spannends vast te leggen. Toen we op het meer onderweg waren, kwamen we toevallig in ondiep water terecht. We beslisten om daar even te blijven om uit te rusten.”

Lees ook  De kaketoe laat een harde scheet. Hoe hij hierop reageert? Ik blijf hier om lachen!

“We meerden aan en begonnen te zwemmen en van de rotsen te springen. Ik had aanvankelijk niet gezien dat die plek boordevol koningsvissen zat. Van zodra ik ze in de gaten had, ging ik op de bodem zitten om wat beelden te maken. Ik zat ongeveer 15 minuten te filmen toen er plotseling pal voor me een grotere vis opdook die me begon aan te staren. Ik richtte de camera op de vis toen die plotseling aan mijn tepel begon te knabbelen. Niemand had het voorval zien gebeuren, dus niemand wilde me geloven. Ik moest wachten tot we thuis waren om de beelden van een vliegende vis die aan mijn tepel kwam bijten aan de rest van de familie te laten zien.”

Lees ook  Vader is verrast om kamer van zoon netjes te zien – een minuutje later vindt hij een brief die hem kapot maakt.

DEEL deze adembenemende video met je vrienden!

Babyvosje zit muurvast in een rioolbuis. Dan komen zijn redders om hem te bevrijden

De hond sleepte zichzelf voort in het zand. Iedereen kreeg medelijden met hem. Maar dan…. Haha! Gefopt!