in

Man zingt met zoveel emotie “You Raise Me Up”, dat de jury moeite heeft om hun tranen te bedwingen

Tijdens de finale van The Voice stapte Chris Mann het podium op om te bewijzen waarom hij het verdiende om de wedstrijd te winnen. Gekleed in een zwarte, zijden smoking, stond hij op het einde van de rode loper met een microfoon in de hand. Terwijl de piano en de viool op de achtergrond spelen, verwent hij het publiek met zijn zeemzoete stem. Chris brengt werkelijk een fabelachtige vertolking van “You Raise Me Up” en bij het horen van zoveel moois kon ik mijn tranen niet bedwingen. Zo mooi!

Lees ook  Ouders hadden amper 30 minuten om afscheid te nemen van hun pasgeboren zoon.

“You Raise Me Up” was het perfecte nummer voor Chris. Het liet hem echt toe zijn vocale talenten te demonstreren. Van de zachte tot de diepe en zwaardere tonen, beheerst dit uitzonderlijke talent het hele spectrum aan klanken. Je kunt de emotie in zijn stem als het ware echt voelen.

Lees ook  Man zet eigen dochter (13) als lokaas in om vermeende viespeuk te pakken

Op het einde was ik blijkbaar niet de enige die het moeilijk had om de tranen te bedwingen want ook de jury en het publiek hadden het zichtbaar moeilijk.

DEEL dit onvergetelijke optreden met je vrienden!

Hij doet de hond een harnas aan, wat aan het plafond van de garage vast zit. Mensen staren hem aan, totdat ze de waarheid te weten komen

Zachtjes sluipt de kat naar de verdoofde hond toe. Wat ze dan op zijn rug doet is ronduit hartverwarmend