in

Man ziet nabij Schijndel een auto omgekeerd in ijskoude sloot liggen – dan hoort hij een kinderstemmetje

Gisterenmiddag was Berry Brusselers op weg naar Vechel, toen hij plotseling een auto ondersteboven in een sloot zag liggen. Eerst dacht Berry dat er niemand inzat, maar uit voorzorg stopte hij wel even.

Toen hij bij de auto was aangekomen hoorde hij plots een kinderstemmetje. Berry aarzelde geen moment en sprong de ijskoude sloot in.

Lavc57.89.100

Aan Omroep Brabant vertelde Berry: „Ik sprong het water in, al wist ik niet hoe diep het was, en wilde de auto aan de voorkant openen. Dat lukte niet, waarna ik het aan de andere kant probeerde. Toen hoorde ik een kind roepen. Ik keek naar binnen en zag zelfs twee kinderen en een vrouw, hun moeder zo bleek later.”

Lees ook  Slimme IKEA-truc kost minder dan 15 euro, maar het resultaat is bijzonder spectaculair

Berry haalde ze er één voor één uit. Gelukkig was niemand gewond geraakt, maar ze waren wel in paniek. Door de gladheid van de weg was de vrouw de controle over de auto verloren en in de sloot terecht gekomen.

Voordat de hulpverleners arriveerden plaatste Berry de kinderen eerst in zijn auto, daarna werden ze overgezet in een politieauto, waar ze dekens tegen de kou kregen.

Lees ook  Een groep jongens vergreep zich aan dit 13-jarig meisje:Maar kijk eens wat er na 2 jaar gebeurde… SCHOKKEND!

Omroep Brabant geeft aan dat de moeder (29) en haar twee zoontjes (3 en 5) in de ambulance zijn nagekeken, waarna ze naar huis werden gebracht. Ook de held Berry werd ter controle nagekeken in de ambulance. Eenmaal thuisgekomen moest hij nog natrillen van alle emotie.

Woorden schieten tekort om Berry te bedanken! Zijn fantastische reddingsactie heeft veel erger doen voorkomen. Echt geweldig gedaan!

Verwaarloosde tijger heeft nog nooit liefde gekend: maar zie nu de reactie als ze haar zielsverwant ontmoet

Tien tips om huis en tuin te wapenen tegen de kou