in

Man ziet 23 vrachtwagens geparkeerd onder een brug, dan beseft hij dat ze een leven redden.

Wat zou je denken als je 13 grote vrachtwagens in het midden van de snelweg geparkeerd ziet staan? Als je verveeld zou zijn, dan ben je niet alleen, want niemand houdt van files. Maar toen ik ontdekte wat de vrachtwagenchauffeurs in dit verhaal deden, was ik tot tranen toe geroerd.

Nadat ze van de politie de instructie hadden gekregen, parkeerden 13 vrachtwagens plotseling onder een brug op de Interstate 696 in Huntington Woods, Michigan, in de VS.

Politieagent Michael Shaw had een oproep gekregen en besefte dat hij snel moest handelen.

Lees ook  Als je ooit zo’n plek ziet onder je nagel, telefoneer dan meteen je dokter

Hij belde meteen een verkeersagent en vroeg hem om het verkeer om te leiden. Maar wat hij vervolgens deed, leverde hem lof vanuit de hele wereld op.

Toen hij de oproep kreeg over een man die zelfmoord wilde plegen door van een brug te springen, kreeg Michael Shaw een briljante ingeving.

Hij schakelde de hulp in van enkele vrachtwagenchauffeurs, en geen van hen aarzelde een seconde om te helpen.

Er waren 13 vrachtwagens nodig om de volledige lengte onder de brug te overspannen. Op die manier kon de man niet te pletter storten op de grond en zou hij zich niet kunnen verwonden als hij zou springen.

Lees ook  Autobestuurder wordt onwel op A5 en verliest controle over stuur. Helden helpen door hem klem te rijden.

Ondertussen werd het verkeer omgeleid.

Na vier lange uren gaf de man zich gewonnen en werd ongedeerd van de brug geëscorteerd. Daarna kreeg hij de psychologische hulp die hij nodig had.

De dertien vrachtwagenchauffeurs die vier uur lang geduldig wachtten, zijn het bewijs dat er nog altijd mensen rondlopen die echt om elkaar en anderen geven.

DEEL DIT ARTIKEL OM DEZE GEWELDIGE AGENT TE BEDANKEN VOOR ZIJN GENIALE INGEVING!

27-jarige vrouw trouwde met vader van beste vriendin 2 keer zo oud als zij. Nu is ze haar stiefmoeder.

Deurwaarder neem bejaarde hond van man uit Bergen in beslag