in

Man wordt onder bedreiging van een vuurwapen ver-kracht door twee vrouwen die hem dwongen een mysterieus drankje te drinken.

Een man herstelt momenteel in het ziekenhuis nadat hij naar eigen zeggen in Zuid-Afrika ver-kracht werd door twee vrouwen. De politie zegt dat de 25-jarige aan het liften was in Polokwane in de provincie Limpopo toen er twee vrouwen van middelbare leeftijd stopten om hem een lift te geven. Dan trokken ze een wapen en dwongen de man om een mysterieuze substantie te drinken, waarna ze hem ver-krachtten.

De man verkeert momenteel in erg slechte staat nadat ze hem na de feiten langs de kant van de weg dumpten. Politieluitenant Moatshe Ngoepe zei: “Na deze beproeving reden ze nog verder met het slachtoffer en dumpten hem in een verlaten gebied in de buurt van Tzaneen. Daar ging hij meteen naar het politiekantoor om de zaak aan te geven.”

Lees ook  Vrachtwagenchauffeur Ned valt 46 kilo af én ondergaat metamorfose

Deze ver-krachting is het laatste geval van aanvallen door de zogenaamde “semen bandits” in de regio.

In mei van dit jaar viel een 23-jarige man ten prooi aan drie vrouwen die hem gedurende drie dagen lang aan-randden. Hij nam een taxi in Pretoria en toen hij merkte dat ze in de verkeerde richting reden werd hij met een ongekende substantie geïnjecteerd. Toen hij wakker werd bevond hij zich op een bed in een kamer waar hij gedwongen werd om energiedrankjes te drinken terwijl de vrouwen hem ver-krachtten.

Lees ook  Je lichaam waarschuwt je 1 maand voor hartaanval: 8 verborgen signalen die iedereen zou moeten weten

In 2011 werden tijdens een politiecontrole drie vrouwen tegengehouden die 31 con-dooms gevuld met sper-ma bij zich hadden.

DEEL dit bericht met je vrienden!

Hij stond op het punt om te scheiden en had de moed volledig opgegeven, totdat 1 eenvoudige vraag alles veranderde

Echtgenoot stuurt rozen naar huis. Vrouw is verheugd totdat ze het kaartje leest en de waarheid leert.