in

Man wil foto’s maken van voeten jong meisje, politie onderzoekt de zaak

Een jong meisje uit Soesterberg is woensdagavond lastiggevallen door een nog onbekende man. Ter hoogte van de St. Carolusschool benaderde en achtervolgde de man het meisje, zo schrijft haar moeder op Facebook. De politie onderzoekt de zaak.

Rond 19.00 uur fietste het meisje over de Christiaan Huygenslaan, toen een man haar aansprak en vroeg of zij de weg naar de supermarkt wist. Volgens de moeder van het meisje gaf zij antwoord en fietste vervolgens weer door. ,,Hij is toen achter haar aan gelopen en vroeg of hij foto’s van haar voeten mocht maken en of ze haar schoenen uit wilde doen’’, schrijft de moeder. De man zou pedicure zijn, zei hij. Toen het meisje daar niet op in ging, vroeg hij waar het bos was.

Lees ook  Huisarts geschorst na missen hersentumor bij vrouw

Beveiligingscamera
Het meisje is snel naar huis gefietst, waar zij haar verhaal deed. Haar vader ondernam direct actie. Hij ging alle woningen op de Christiaan Huygenslaan langs en vroeg de beelden op van een beveiligingscamera bij één van de huizen. Op de beelden is duidelijk te zien dat het meisje wegfietst en de verdachte achter haar aan rent. De moeder hoopt met het bericht andere bewoners te waarschuwen. ,,Het dorp dat voor mij altijd veilig heeft gevoeld, is dat niet meer.”

Lees ook  EXPLOSIE IN BELGIE : Mensen onder puin en veel gebouwen beschadigd !!

De politie geeft desgevraagd aan dat de gebeurtenis bij hen bekend is. De zaak is bij de politie in onderzoek. Eerder deze zomer werd in Soesterberg een ander meisje ook belaagd. Mogelijk gaat het om dezelfde verdachte.

Amerikaanse zwarte man stikt nadat politie zak over zijn hoofd trekt

Vijf dode kinderen gevonden in woning