in

Man vroeg zich af waarom zijn katjes altijd de hele dag lang liggen te slapen. Dus installeerde hij een camera en begon te filmen.

We weten allemaal dat katten nachtdieren zijn, wat betekent dat ze vooral ’s nachts actief zijn. Dus daar zit je dan thuis met een dier dat slaapt als jij wakker bent, en actief is terwijl jij aan het slapen bent! Je geeft hen te eten en brengt een beetje tijd met hen door, maar voor de rest sluipen ze door het huis en doen achter je rug allerlei dingen.

Lees ook  Er zit een prachtige luipaard verstopt op deze foto – kan jij hem vinden?

Ik ben een kattenliefhebber, maar ik zou graag weten wat ze doen als ik onder de wol lig! Een andere katteneigenaar had hetzelfde gevoel, dus stelde hij een verborgen camera op om te ontdekken wat er in zijn huis gebeurt als de zon ondergaat. Hij was best verbaasd over het resultaat en besloot de video te delen.

In de video legt de man uit dat hij vier kittens verpleegt! Kan je je voorstellen dat je vier katten in huis hebt! Kittens zijn zo speels. Ze lopen en lopen, en vinden allerlei manieren om zich in de nesten te werken – katten zijn immers nieuwsgierig en erg slim! Bekijk de onderstaande video om te ontdekken wat voor kattenkwaad deze schatjes zoal uithalen!

Lees ook  Hond kan hoofd niet eens rusten door ketting – dan besluit een echte held in actie te komen

DEEL dit met je vrienden!

Meisje is overstuur omdat ze maar geen vriendje kan krijgen. Kerels zetten het op een lopen als ze leren wat er in haar broek zit.

Schoonheidskoningin heeft gênant ongelukje tijdens live missverkiezing maar lost dat erg professioneel op.