in

Man vraagt scheiding aan nadat vrouw €17.000 betaald om huis te vullen met nep baby’s

In 2012 ging er een verhaal viraal over een vrouw van 40 met de naam Alice. De moeder van vijf wilde altijd al meer kinderen, maar leed aan een levensbedreigende bloedarmoede en kon niet meer zwanger worden.

Haar toestand weerhield haar er echter niet van om pasgeboren baby’s te voeden, te verzorgen en te baden. Dus begon ze haar huis met poppen te vullen.

Haar ‘baby’s’, bekend als Reborn Dolls, zijn gemaakt van vinylmateriaal waardoor ze er griezelig levensecht uitzien – zo levensecht dat ze bijna €1800 kosten per stuk.

Ondanks het feit dat sommige van haar kinderen van 12 tot 22 jaar nog bij haar woonden op het moment dat deze video werd geplaatst, nam ze haar herboren poppen mee naar de dierentuin; kleedde ze hen met dure kleding; zette ze vast in autostoeltjes; en deed hun haar elke dag.

LEES OOK!
Megan uit Temptation Island blijft met sexy foto’s gooien na plastische chirurgie

Alice had nooit verwacht zo’n hechte band met poppen te voelen, maar ze besefte al snel dat ze haar moederlijke leegte opvulde. Ze heeft meer dan 50 poppen gekocht en ze voelen allemaal aan als echte baby’s.

Terwijl Alice het leuk vond om fulltime moeder te zijn, begon haar relatie met haar man Chris erdoor te lijden.

“We hadden ruzie over andere dingen in onze relatie, maar de poppen hielpen niet mee – hij zei dat ze hem bang maakten omdat ze er zo echt uitzagen”, vertelde ze aan Caters TV. Chris werd zo bezorgd door de poppen van Alice dat hij haar uiteindelijk verliet.

LEES OOK!
Ze zijn al 80 jaar beste vriendinnen en verhuizen nu naar hetzelfde verzorghuis: “blijven babbelen en giechelen”

Alice werd erg beschermend over haar poppen en maakte zich zorgen over haar kinderen of haar kat die in de buurt van hen was. Dus verhuisde ze de poppen naar haar slaapkamer en kocht ze babybedjes om in te slapen.

Alice heeft alle apparatuur aangeschaft die je nodig hebt voor het verzorgen van echte baby’s, waaronder babybedjes, kinderwagens en honderden kleine outfits.

Bekijk meer hierover in de video hieronder:

Famke Louise krijgt bakken kritiek over zich heen door deze foto:

Arts laat pasgeboren baby vallen: ’Ach, je gaat er meer krijgen’