in

Man voert zijn vrouw altijd eerst, waardoor zijn eigen eten koud wordt. Dan gaat een ober zitten en zonder te vragen…

Een koppel frequenteerde al jaren hun lokale filiaal van IHOP in Springfield. Illinois. Deze regelmatige ontmoetingen met hun ober zijn nu viraal gegaan om een reden die je “vertrouwen in de mensheid zullen herstellen”, precies zoals het dat deed voor een klant die een foto van het gebaar maakte.

Deze echtgenoot neemt zijn vrouw, die aan de ziekte van Huntington lijdt, bijna elke zaterdag mee uit eten naar IHOP. Hij genoot altijd erg van zijn favoriet gerecht, twee eieren over een pannenkoek met extra saus, maar nadat de gezondheid van zijn vrouw zienderogen achteruit ging, liet hij zijn maaltijd altijd staan om zijn vrouw te helpen eten.

De laatste tijd moest hij zijn gerechtje dus altijd koud laten worden. Het eten van de vrouw moest gesneden worden en ze moest letterlijk gevoederd worden, en tegen dat zij klaar was met eten was zijn gerecht koud.

Lees ook  Toch nog een kruisje voor Maarten van der Weijden dankzij gulle gever

Joe Thomas, 43, werkt al 11 jaar in het restaurant. Hij is gekend voor zijn liefde voor de mensen, hetgeen duidelijk doorschemert in zijn werk.

Thomas omschrijft zichzelf als een “zacht hart.” Hij zorgde voor zijn moeder die aan diabetes leed, en is medelevend voor iedereen die het moeilijk heeft. Voor hij in het restaurant werkte had hij jarenlang in een revalidatiecentrum gewerkt.

Gezien zijn verleden paste het volledig in zijn natuur om op te merken dat de echtgenoot zijn eigen pleziertjes opofferde om zijn vrouw te voederen. Op een dag zei Thomas tegen de echtgenoot: ‘”Ga zitten en eet je gerecht. Ik zorg voor haar.”

Hij gaf de echtgenoot zelfs de kans niet om zijn aanbod af te wijzen. Thomas deed dit niet een keer, maar elke keer dat het koppel in het restaurant komt eten.

Lees ook  Hij klemt 2 papierklemmen vast aan het rek van zijn koelkast om een briljante reden waar ik nooit aan zou hebben gedacht.

Keshia Dotson, een klant die dit hartverwarmende gebaar zag, postte een foto op Facebook terwijl Thomas de mond van de vrouw afveegde met een servet. Haar post vergaarde bijna 10.000 likes en werd meer dan 4.000 keer gedeeld.

Thomas eerste reactie op de aandacht was dat het leuk was om erkend te worden. Hij legde verder uit: “Het voelde goed, maar tegelijk hecht ik niet zoveel belang aan de aandacht want het zou iets moeten zijn wat iedereen automatisch zou moeten doen. Ik ben er om iedereen te helpen die ik kan, en ik wil echt niets terug. Ik wil gewoon een goede dag hebben en dat is alles.”

DEEL deze alledaagse held met je vrienden!

Hond wordt bij een dierenkliniek afgeleverd en vecht voor haar leven, aangezien haar snuit stevig klem zit

Geredde hond blaft onophoudelijk naar zijn eigenaar. Dan loodst het beestje hem naar een gat waarin een naakt meisje ligt