in

Man veroordeeld voor moord op stiefvader van vriendin “nadat hij haar als kind molesteerde.”

Een legermechanicus werd veroordeeld tot levenslang nadat hij de vermeend ped0fiele stiefvader van een vriendin vermoordde.

Joshua Acosta (23) werd onlangs veroordeeld tot levenslang wegens de moord op Christopher Yost (34), van wie zijn vriendin Katlynn Goodwill beweerde dat hij haar gemolesteerd had.

Acosta vermoordde ook de vrouw van Yost – de moeder van Katlynn – Jennifer Goodwill-Yost, alsook hun vriend Arthur Boucher. De feiten vonden plaats in september 2016 in hun huis in Fullerton in California.

De voormalige soldaat schoot Boucher in het hoofd terwijl hij lag te slapen, alvorens voodoopoppenmaakster Jennifer Yost tussen de ogen te schieten. Christopher Yost probeerde te vluchten, maar werd eveneens in het hoofd geschoten.

Lees ook  Heftig! Beelden van neergestorte helicopter Kobe Bryant:

Na de moorden belde de zesjarige dochter van de familie Yost de politie met de melding dat haar ouders vermoord waren.

De politieagenten ontdekten later ook nog een negenjarig meisje in het huis – maar geen spoor van Katlynn, die op dat moment 17 jaar oud was.

De tiener werd later opgespoord en getuigde tijdens het proces van Acosta dat Yost haar wekelijks molesteerde vanaf ze 7 jaar oud was en dat het misbruik duurde tot haar 15.

Ze vertelde aan de rechtbank dat ze op de avond van de moorden had gepland om het misbruik aan haar moeder op te biechten en dat ze Acosta om hulp had gevraagd om samen te vluchten.

Lees ook  Kinderopvangmedewerker bestraft voor onbedoeld downloaden van kinderp*rno

Acosta, Katlynn en de slachtoffers van de moorden ontmoetten elkaar via een zogenaamde “furry” gemeenschap. Dit is een gemeenschap van volwassenen die ervan houden om zich te verkleden in tekenfilmachtige dierenkostuums.

Katlynn kreeg immuniteit voor haar medewerking in het proces tegen Acosta.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Samantha: ‘Het lijkt of ik bevrijd ben van de duivel’.

Moeder adopteert 5 kinderen met Downsyndroom: “Als je de ruimte hebt, doe je het gewoon.”