in

Man vermoordt baby stiefdochter, omdat hij haar Haat…

Matthew Scully-Hicks zou een bloedhekel aan het meisje hebben gekregen. Hij heeft altijd ontkend dat hij zijn adoptiekind had toegetakeld, maar daar ging de rechter niet in mee.

Baby Elsie overleed in 2016 in een ziekenhuis in Cardiff. Artsen hadden geconcludeerd dat ze niet meer gered kon worden en staakten pogingen haar in leven te houden. Uit onderzoek bleek dat het kind vermoedelijk hard door elkaar was geschud, maar ze had eerder ook tal van verwondingen opgelopen.

Lees ook  Levensgevaarlijke salto doet nekharen rechtovereind staan

De zaak leidde tot kritiek op de autoriteiten. Zo had Scully-Hicks het meisje slechts twee weken voor haar dood formeel geadopteerd. Het is onduidelijk hoe hij de screeningsprocedure kon doorlopen. De biologische ouders van Elsie zijn niet meer troosten. “Als ze niet van ons was afgepakt dan had ze nu nog geleefd”, zegt de vader in een interview.

Lees ook  Neergestoken Roan uit Drachten werd 16 op sterfbed

Moeder is blij met de geboorte van haar tweede kind maar wat daarna gebeurt is gruwelijk: “Ze zeggen dat ik beter zelfmoord kan plegen”

Ze stuurde nog een berichtje naar haar moeder. Enkele uren later waren Natalie en haar vriendin dood. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte….