in

Man uit Den Haag legt UFO OP BEELD VAST!

Een man uit Den Haag heeft naar eigen zeggen een ufo op beeld weten vast te leggen. Eerder werden in Ierland ook al ufo’s gespot door vliegtuigpiloten.

De Ierse luchtvaartautoriteiten gaan onderzoek doen naar meldingen van piloten over ufo’s, meldt de BBC dinsdag. Een piloot van een vlucht van het Canadese Montreal naar Londen meldde een ongeïdentificeerd vliegend object te hebben gezien toen hij afgelopen vrijdag bij Ierland vloog.

De piloot vroeg de verkeersleiding van het vliegveld Shannon eerst of er een militaire oefening was, maar dat was niet het geval.

Lees ook  ’Wraakactie met banaan na s*ksuele vernedering dochter’

Vervolgens maakte de piloot melding van een “zeer helder licht”. Hij zag een voorwerp dat aan de linkerkant van zijn vliegtuig vloog en vervolgens snel naar het noorden verdween.

Ook andere piloten deden melding van snel bewegende vliegende objecten.

UFO IN DEN HAAG!

Op de website nieuwsflits.nl is een filmpje te zien van de ufo die de man naar eigen zeggen heeft weten vast te leggen met een oude camera. Daaronder schrijft hij:

Lees ook  Politie doet onderzoek na vondst lichaam van jongen (17) in Terneuzen

Afgelopen zaterdag was een vreemd object in de Haagse lucht zichtbaar, ongeveer 2 minuten lang. Het is een schip-vormig object met aan de onderkant rare antennes. Het is me zaterdag gelukt om een opname te maken met mijn oude videocamera.

Ik hoor graag of meer mensen dit gezien hebben. Er zijn veel meldingen van UFOs. Vandaag bijvoorbeeld (13 november) is er veel ophef over piloten die een UFO zagen in Ierland.

Jos brech ontkent. Ik heb Nicky Verstappen niks aangedaan!

Dit is de truc om van ontstekingspijn en chronische pijn af te komen zoals hielspoor!!