in

Man treft hem badend in zijn eigen bloed aan. Wat zijn vinder om hem heen ziet liggen, zal hij nooit meer vergeten

Al sinds 1990 onderwijst Predator Defense het publiek over hoe ze met roofdieren moeten samenleven. Ze promoten niet dodelijke methode om de roofdierenpopulatie onder controle te houden. Brooks Fahy is de directeur van Predator Defense. Hun missie is om roofdieren te beschermen en de Amerikaanse oorlog tegen wildleven te beëindigen.

Fahy heeft 20 jaar ervaring in het redden van dieren die in vallen zijn komen vast te zitten. Dit verhaal gaat over een coyote die met zijn pootje in zo’n val vastzat. Fahy was vastbesloten om de coyote te bevrijden. Dieren zijn compleet hulpeloos als ze in val zitten.

Lees ook  Man vroeg zich af waarom zijn katjes altijd de hele dag lang liggen te slapen. Dus installeerde hij een camera en begon te filmen.

De meeste coyotes in vallen worden gevonden door mensen die de vallen hebben uitgezet – en vervolgens worden ze gedood. Afgaande op de verwondingen van de coyote vermoedde Fahy dat de coyote al een week in de val zat.

Fahy herinnert zich dat de coyote naar hem opkeek en vervolgens het hoofd liet zakken. Het was alsof de coyote dacht dat Fahy hem ging doden.

De coyote bleef gehydrateerd door aan de sneeuw te likken. Wat Fahy imponeerde was het feit dat er andere coyotes in de buurt waren en dat er kleine dierenbotjes naast hem lagen.

Lees ook  Eigenaren laten poes met drie kittens uitdrogen tijdens vakantie

Het leek erop of zijn vriendjes hem voedsel hadden gebracht! Hoewel Fahy de coyote kon bevrijden, waren zijn verwondingen zo ernstig dat hij in de dierenkliniek moest ingeslapen worden.

Bekijk in de onderstaande video wat Fahy over deze coyote te zeggen had – de coyote die zijn leven veranderde …

DEEL dit verhaal met je vrienden!

Ze speelden op het strand bij een roestige ‘boei’. Maar als mama dit nieuws hoort, lopen de RILLINGEN over haar rug

Hij doet de hond een harnas aan, wat aan het plafond van de garage vast zit. Mensen staren hem aan, totdat ze de waarheid te weten komen