in

Man sterft wanneer hij een Selfie met een beer probeert te nemen

Een taxichauffeur uit het Indische Nabarangpur is om het leven gekomen, toen hij een selfie wou nemen met een beer. De foto kwam Prabhu Bhatara duur te staan, want het wilde dier was allesbehalve opgezet met zijn aanwezigheid. Hij verscheurde de man ter plekke, terwijl een omstaander het hele gebeuren filmde.

Toen de Indische man Prabhu Bhatara met zijn taxi terugkwam van een huwelijksfeest moest hij plots plassen. Hij stopte langs de weg en wilde net zijn broek openritsen, toen hij zag dat hij een toeschouwer had: een grote beer. In plaats van rustig uit de weg te gaan van het wilde dier, besloot hij dat hij dichterbij kennis wilde gaan maken. Omdat hij zo onder de indruk was van de beer, wilde hij graag een selfie maken om de ontmoeting eeuwig te kunnen onthouden.

Lees ook  Déze 'verliefde' filmkoppels konden totaal niet met elkaar overweg.

Maar dat had hij beter niet gedaan. De beer die op dezelfde plaats wilde drinken, voelde er immers niets voor dat de man zo dichtbij kwam. Eerst keek het dier nog wat toe, maar al snel begon hij de man in zijn nek te bijten. Voor Bhatara het goed en wel besefte kon hij geen kant meer uit. De omstanders probeerden de beer nog bang te maken door luid te roepen, maar niemand durfde echt te naderen. Een zwerfhond deed dat wel, maar kon de man ook niet redden.

Lees ook  Dit weten we tot nu toe over 25-jarige Jan uit Ruinerwold

De beer moest uiteindelijk worden beschoten met een kalmeermiddel om het lichaam van de taxichauffeur bij het dier weg te kunnen halen. “Bhatara stierf ter plekke”, bevestigt natuurbeschermer Dhanurjaya Mohapatra aan de lokale media. “De beer zijn we momenteel aan het behandelen, zodat het dier kan herstellen van de verwondingen.”

Vrouwelijke Gedetineerde vraagt vriend om op haar dochtertje en moeder te passen: Hij doet gruwelijke ontdekking

Vrouw (29) wordt Wakker en ontdekt dat er twee pootjes uit haar oor steken