in

Man sterft bijna nadat hij thermometer van 12 cm in zijn penisje stopt

Een man die in China in het ziekenhuis was opgenomen, had blijkbaar een glazen thermometer in zijn blaas nadat hij het in zijn jongeheer gestopt had.

De 25-jarige man zocht medische hulp toen hij bloed in zijn urine opmerkte en hij onthulde aan de dokters dat hij de thermometer enkele dagen voordien in zijn urinebuis had gestopt.

De man had 11 dagen gewacht om medische hulp te zoeken. Aanvankelijk had hij geprobeerd om het er zelf weer uit te krijgen, maar staakte zijn pogingen toen hij merkte dat het niet zou lukken.

De curieuze zaak werd gepubliceerd in het Urology Case Reports tijdschrift. De man was verplicht om aan de dokters van het Tongren Hospitaal in Shanghai te bekennen wat hij gedaan had. Hij zei dat hij verwacht had dat het er vanzelf weer zou uitkomen.

Lees ook  Schoonvader trouwt met zijn ex-schoondochter: “Ze was dertien jaar getrouwd met mijn zoon”

De dokters konden de thermometer uiteindelijk verwijderen op dezelfde manier als ze nierstenen verwijderen, namelijk aan de hand van een slangetje met een camera aan.

Zo konden ze de thermometer zien zitten en draaien om het uit het lichaam van de man te manoeuvreren.

Tijdens de procedure, die ongeveer 15 minuten duurde, werden er geen bloedingen veroorzaakt. De patiënt werd de volgende dag ontslagen uit het ziekenhuis, maar had nog drie dagen een katheder nodig.

Lees ook  Moeder die video’s van m*sbruik met babydochter maakte voor online vriendje tot 2073 in de gevangenis.

De dokters denken dat de thermometer zijn blaas kon bereiken doordat de contracties tijdens het urineren ervoor zorgden dat het steeds dieper werd geduwd.

Gelukkig raakte de thermometer niet beschadigd en bleef de wand van zijn urineblaas intact. Zo niet, had de man wellicht blijvende nierschade en mogelijk ook schade aan zijn centraal zenuwstelsel overgehouden.

Hoewel de dokters de reden waarom de man het object in zijn lichaam stopte niet onthulden, hebben de urologen weet van gelijkaardige gevallen waarin de motivatie seksueel genot was.

Nederlandse verdachte van ver krachting en moord Roemeens meisje (11) pleegt zelfmoord

Meisje (2) sterft nadat hoofdje komt vast te zitten tussen elektrisch autoraampje.