in

Man schopt 2-jarig jongetje onderuit : Moeder kan het niet geloven

Een onbekende man heeft vanochtend in Rosmalen een jongetje van twee jaar in de rug getrapt. Het gebeurde op een parkeerplaats bij een Aldi toen de moeder met het jongetje wilde oversteken. Volgens de politie was er geen enkele aanleiding voor de trap.

Het incident gebeurde rond negen uur ter hoogte van de Aldi. De moeder staat met haar zoontje stil om over te steken naar de parkeerplaats. Een man, die kort daarvoor zijn fiets bij de Aldi neerzette, komt aanlopen en trapt zonder enige aanleiding het kind in de rug. Het jongetje viel keihard met zijn gezicht op de grond. De dader is spoorloos. De politie is op zoek naar de man en wil graag getuigen spreken.

Lees ook  Slapeloosheid zit in je genen – je kunt er vrij weinig aan doen!

 

Trap zonder aanleiding
De man, die kort daarvoor zijn fiets bij de Aldi stalde, trapte zonder enige aanleiding het kind in de rug, meldt de politie. Het jongetje viel daardoor op straat. Een getuige waarschuwde de hulpdiensten.

Het jongetje is ter plekke onderzocht door ambulancepersoneel. Hij heeft een lichte verwonding aan zijn rug. Moeder en zoon zijn wel erg geschrokken.

Lees ook  Ze denkt dat ze gaat bevallen van een tweeling. 7 jaar later heeft haar zoon meer ledematen dan een normaal kind..

Oud-premier Ruud Lubbers op 78-jarig leeftijd overleden

Heb je ook zo’n last van hielkloven? Gebruik dan DEZE natuurlijke middeltjes en je bent er zo vanaf!