in

Man schiet zijn vrouw dood ‘omdat ze niet genoeg s*x hadden’

Een man uit Minneapolis is gearresteerd nadat hij zijn vrouw had doodgeschoten, haar lichaam in hun garage had gedumpt en vervolgens het vuur had geopend op twee zusjes in de buurt waarbij ze een gewond was geraakt terwijl ze haar 18-maanden oude nichtje tegen het geweervuur had afgeschermd meldt Daily Mail.

Jason Michael Mesich doodde zijn vrouw Angela Lynn en legde vervolgens haar lichaam in de garage van hun huis in Minneapolis om 23.00 uur op zondag.

Volgens de politie hadden ze ruzie over het feit dat ze niet genoeg s*ks hadden. Hij opende toen het vuur op de buren Canisha en Makayla Saulter, die een busje met andere leden van hun familie aan het inladen waren.

Makayla, 12 jaar, hield toen de 29-jarige Canisha’s 18-maanden oude dochter vast.

Ze beschermde het meisje tegen de schoten maar werd in het hoofd geschoten en ligt nu in een kritieke toestand in het ziekenhuis.

Canisha werd meerdere keren vanaf haar middel neergeschoten. Ze ligt in het ziekenhuis in een ernstige maar stabiele toestand. De andere leden van hun familie hebben hen naar het ziekenhuis gereden en hebben de politie in Mesich gebeld.

Lees ook  Glad op de weg: morgen valt tot wel 5 centimeter sneeuw

Toen de autoriteiten aankwamen hebben ze de man in een impasse gebracht. Hij vuurde 40 schoten af voordat hij werd gearresteerd.

Mesich vertelde de politie dat hij en zijn vrouw ruzie hadden gemaakt in de garage van hun huis. Hij ging toen een wapen uit het huis halen en keerde terug.

Ga verder naar de volgende pagina om te zien wat er gebeurde toen hij terugkwam en hoe het nu met het kleine meisje gaat.

Toen hij terugkwam, zei hij dat zijn vrouw hem sloeg. Hij sloeg haar in het sleutelbeen, zei hij, en toen ‘zei ze tegen hem’ dat hij haar moest neerschieten, dus dat deed hij.

Hij zei tegen de politie dat hij het pistool ‘leegmaakte’.

Op de vraag waarom hij de buurmeisjes had neergeschoten, zei hij dat hij ‘alle kinderen haat’ en dat ze ‘geen goede buren’ waren.

De familie Saulter zegt dat de 12-jarige Makayla een ‘held’ is voor het beschermen van haar nichtje, Winter, tegen de hagel van de kogels.

Lees ook  Massale steun voor dementerende vrouw (74) die op straat dreigt te belanden vanwege criminele zoon

Haar familie zamelt nu geld in voor haar medische zorg op de GoFundMe-pagina die hier te vinden is. Ze hebben 46.000 dollar van hun 50.000 dollar doel opgehaald.

In de beschrijving zeggen ze: ‘Ze is ergens in het achterhoofd geschoten. Tijdens een CT-scan vonden ze dat haar schedel was gebroken en hebben ze een stuk van haar schedel verwijderd om ruimte te maken voor het opzwellen.

Ze zit nu aan een beademingsapparaat met een buisje bij haar voorhoofd om het bloed te laten weglopen.

Het is niet bekend hoe lang ze in het ziekenhuis zal liggen of dat ze ooit volledig zal herstellen. De artsen voorspellen dat ze een lange weg naar herstel zal hebben.

Ze zal minstens 2-3 maanden in het ziekenhuis liggen met het stukje van haar schedel verwijderd, daarna nog langer als het weer op zijn plaats is, dan gaat ze naar het Gillette Children’s Hospital.

Mesich is in hechtenis voor moord en poging tot moord.

Zusjes Amy and Tammy wegen samen bijna 500 kilo!

Agressieve hond bijt kinderen in Serooskerke: vier gewonden