in

Man probeert spin te verbranden, woning uitgebrand

Californië – Een man heeft per ongeluk een appartement in brand gestoken terwijl hij probeerde een enorme spin te doden, zo meldde Amerikaanse media.

De brand ontstond zondag in een flatgebouw in de stad Redding, in het noorden van Californië.  Een getuige die in de flat woonde waar de brand uitbrak vertelde tegen de plaatselijke krant dat de brandende spin het vuur waarschijnlijk over het appartement had verspreid. Het is niet duidelijk of de spin de brand heeft overleefd. Niemand raakte gewond. De flat werd ontruimd tijdens de brand.

Lees ook  Vinny (22) wil zich laten ombouwen tot genderneutrale alien: ,,Ik zou niet weten waarom ik niet níéts zou kunnen hebben, daar beneden!’

De plaatselijke chef Gerry Gray van het brandweerkorps, bevestigde tegen over de BBC dat er een brand had plaatsgevonden in een flatgebouw, maar dat de oorzaak van de brand nog onbekend is.

“De informatie over de ‘spin’ komt van omstanders die getuigen waren van de brand, de spin maakt zeker deel uit van ons onderzoek,” zei de Gray.

Lees ook  Vrouw ontdekt dat haar man op mannen valt, doet vervolgens superlijm in zijn glijmiddel

Het zou gaan om een enorme spin, volgens een getuige die in het appartement woont waar de brand plaatsvond. De brandweer vertelde tegen de krant dat de brand leek te zijn ontstaan door een brander.

Michael P. bekent trots wat hij allemaal heeft gedaan bij Anne Faber

Werkeloze moeder van 8 kinderen meent dat ze te knap is om een baan te kunnen krijgen