in

Man overgiet hond met water en laat dier doodvriezen in -32 graden Celsius

In Siberië is een rel ontstaan nadat een hondeneigenaar zijn huisdier met koud water overgoot en daarna ’s avonds buiten bij zijn kennel achterliet. Het was toen -32 graden Celsius.

Het voorval vond onlangs plaats in Jakoetsk, een stad in Oost-Siberië. De Rus wilde van de eenjarige teef af en overgoot het dier met een bak water. Daarna liet hij de hond bij zijn kennel creperen. Buren schoten te hulp en filmden het zielige dier. De beelden kwamen vandaag online.

Lees ook  Zwangere wallaby sterft door stress na vuurwerk: ‘Kindje in onze handen gestorven’

Op de video is te zien hoe de hond is vastgevroren aan de grond. Alleen de ogen van het dier zijn nog open, een voorpoot beweegt schurend langs de grond. Een van de mensen die te hulp schoot, zegt tegen The Siberian Times: ,,Die ogen, ik zal ze nooit vergeten.”Om daarna te vervolgen: ,,Heb je ooit iemand gezien die wilde leven maar wist dat hij doodging? Die hond had precies zo’n uitdrukking. Ze begreep alles, maar kon geen geluid meer maken.”

Lees ook  Man merkt dat een vreemde vogel naar het raam staart. Dan ontdekt hij recht boven hem een vastgeplakt handgeschreven briefje

De toegesnelde mensen wisten de hond los van de grond te krijgen en brachten het dier zo snel mogelijk naar een dierenarts. Hulp kwam echter te laat en de arts moest de teef laten inslapen.

Nieuwe studie onthult 7 voordelen van je bed te delen met je hond

Verlamde vrouw ziet echtgenoot elke nacht in de garage gaan, volgt hem en zijn geheim wordt onthuld