in

Nick drinkt elke dag 25 blikjes Red Bull – Dit is het eindresultaat echt erg!

Een vader van drie stierf bijna nadat hij op zes uur tijd 25 energydrankjes had gedronken. Nu eist de man dat ze verboden worden. Nick Mitchell leed een hersenbloeding en drie beroertes nadat hij tijdens een karaokeavond Monster en Red Bull had gedronken. De 56-jarige uit West Yorkshire zei: “Die drankjes doodden me bijna. Ze zouden niet verkocht mogen worden. Ze zijn even slecht als drugs en zouden verboden moeten worden.”

Nadat hij thuiskwam, had hij hevige hoofdpijn en moest Nick naar het ziekenhuis overgebracht worden. Daar bevestigden de dokters dat hij een hersenbloeding had veroorzaakt door een overdosis cafeïne.

Lees ook  Vader redt zoon tijdens een honkbalwedstrijd, als een honkbalknuppel het publiek invliegt

De volgende week had hij drie kleine beroertes en hij zegt dat hij tot op vandaag nog altijd schade ondervindt. Hij heeft moeite met praten en het uitspreken van woorden. Die heftige avond vond acht jaar geleden plaats, maar hij wilde zijn verhaal doen om jongeren ervan te weerhouden energydrankjes te drinken.

Hij vertelde aan The People: “Achteraf gezien was het dom om zoveel te drinken, maar ik had geen idee dat ze gevaarlijk waren. Ik ben gewoon blij dat ik er nog ben om het na te vertellen. Sindsdien heb ik er geen meer gedronken.”

Lees ook  Sow! De 19-jarige dochter van Fajah Lourens is nóg heter dan haar eigen moeder

“Het voelde alsof iemand mijn hoofd had open gekliefd met een bijl. Ik kon mijn hartslag in mijn oren horen. Ik had in het verleden al migraine, maar niets vergeleken met dit. De pijn was buiten proportie.”

Een woordvoerder van Red Bull zei: “Een blikje van 250 ml Red Bull kan tot 80 mg cafeïne bevatten, ongeveer hetzelfde als een zelfgemaakt kopje koffie.”

“Het Europese Agentschap voor Voedselveiligheid verklaarde dat een cafeïneconsumptie van 400 mg per dag (vijf 250 ml blikjes of vijf kopjes koffie) geen gevaar voor de gezondheid opleveren.”

Politie stampt deur in: Wanneer ze zien wat er naast de kinderen in bed ligt, breekt hun hart.

Opschudding tijdens Voetbal Inside! René van der Gijp “wil vanaf nu verder als Renate.”