in

Man is getuige van slagen aan vrouw en kind – dan kookt zijn bloed en onderneemt hij actie

Een man was aan het rijden in zijn wagen toen hij een andere man voor hem, een vrouw en kind zag slaan.

Wat enkele seconden later gebeurde, echter, leed tot een opmerkelijke reeks van gebeurtenissen. Een van de beste verhalen die ik in lange tijd heb gelezen.

De man die de mishandeling zag gebeuren vertelde zijn choquerend verhaal op het forum Reddit.

“Ik was onderweg naar school vandaag en zag een auto voor me rijden. De bestuurder van de wagen draaide en en sloeg op erg gewelddadige manier de vrouw naast hem. Dan draaide hij zich om en sloeg hij de kleine jongen vol in het gezicht. Op klaarlichte dag, in druk verkeer. Het gebeurde allemaal zo snel, en ik besloot om iets te doen.

Ik nam wat risico en begon hem dicht achterna te rijden, en begon te toeteren. Hij probeerde me van zich af te schudden op de weg, maar ik bleef hem achterna rijden en belde naar de politie. Ik vertelde hen alles, wat er gebeurd was, waar ik was, en zijn kenteken, alles wat ik kon bedenken.

Ik volgde de wagen tot aan Walmart (winkelketen, red.) waar hij de strook voor de brandweer opreed en bijna tegen het gebouw botste. Hij snelde naar binnen, de vrouw volgde, en ze lieten het kind achter in de wagen.

Ze had een rode plek op haar gezicht en de jongen was aan het huilen, en had een bloedneus en een rood gezicht. Hij moet hem een ongelofelijke slag gegeven hebben. Ik bleef wachten bij de wagen, die illegaal geparkeerd stond, en wachtte op de politie.”

Lees ook  Jongste Moeder Ooit Werd Verk-racht Door Eigen Broer

“Ik stond te beven en begon te huilen, omdat het enige waar ik aan kon denken was dat hij de kleine jongen had geslagen en ik kon het niet uit mijn gedachten zetten. Ik gaf de politie een beschrijving en mijn informatie.

Ze zeiden dat ze de ouders niet konden vinden binnen, maar ze hadden wel de kleine jongen gevonden.

Ik hoop dat ik hem gered heb van iets. Ik hoop daarnaast dat de moeder dit als een gelegenheid ziet om uit deze situatie te stappen. Maar bovenal hoop ik dat ik de kleine jongen heb geholpen.

Ik kan het niet van me af zetten, en voel me een hoopje ellende.

Ik had een paniekaanval vandaag en het enige waar ik kan aan denken was het gezicht van de kleine jongen, rood, en vol bloed

Hoe kunnen mensen zoiets doen? Hoe kunnen ze kinderen pijn doen? Er is een zeker niveau van persoonlijke verantwoordelijkheid bij volwassenen, maar kinderen hebben geen keuze. Die kleine jongen had daar niet voor gevraagd.

Wat ik zie in de wereld doet me soms zo’n pijn.”

Update van de schrijver:

Eerst en vooral wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie mooie woorden. Ze geven me heel veel liefde en dit is precies wat ik nu nodig heb. Ik ben thuisgekomen en heb mijn kleine jongen lang geknuffeld, ik heb ook een traan moeten laten. Ik nam een deugddoende douche en ging lopen. Het is allemaal nog erg fris in mijn geheugen en ik probeer nog steeds te begrijpen wat er gebeurd is.

Ik hoor de kleine jongen nog steeds huilen als het even stil is. Het is nogal zwaar op dit moment maar het zal wel beter worden. Ik zoek naar antwoorden.

Lees ook  Politie: Man steelt pinpas van vrouw (90) en gaat naar casino – ‘bekijk de video en deel aub’

Ik vertelde dat ik van plan ben om iets te doen in sociaal werk, en ik geloof dat ik deze ochtend mijn keuze heb gemaakt. Werken met de agenten en de kleine jongen helpen zo goed als ik kon, was genoeg voor me om te beslissen dat ik mijn empathie kan gebruiken op een professionele manier.”

Later schreef hij in die zelfde post dit nog:

“Ze hebben de ouders gevonden. Het is een kleine update maar ze zaten samen in de pashokjes en ze hadden kleren meegenomen en waren zich aan het omkleden, en de vrouw was zich aan het maquilleren. De agent vertelde me dat hij een ernstig arrestatiebevel had voor de man, en dat ze hem misschien niet zouden gevonden hebben indien ik niet had opgetreden.

Er waren ooggetuigen die verklaringen gaven over zijn roekeloze rijgedrag. Ik hoop echt dat de man voor een lange tijd achter de tralies vliegt.

Ik heb hem nooit ontmoet, maar ik haat hem echt.

Nogmaals dankjewel aan iedereen die mijn bericht heeft gelezen, en erop heeft gereageerd.”

Sommige mensen zouden geen kinderen mogen hebben, en dit is daar een duidelijk voorbeeld van. Tezelfdertijd ben ik dankbaar dat deze onbekende man optrad en weigerde om zomaar toe te kijken hoe de vrouw en jongen werden aangevallen!

Deel aub dit verhaal om hulde te brengen aan de moed van deze man. Hopelijk zal het meer mensen inspireren om tussenbeide te komen en anderen te helpen!

Zieke hond seconde weg van gedood te worden: dan doet dierenarts het juiste

Bejaarde dame wordt genegeerd op de spoedafdeling. Plotseling wordt ze benaderd door een soldaat die haar 1 vraagt stelt.