in

Man gooit willekeurig kind (7) in water Almelo

Een ogenschijnlijk verwarde man heeft zondagmiddag vanuit het niets een jongetje van 7 jaar in het water gegooid. De moeder van de jongen is haar zoon achterna gesprongen en redde hem. De vader ging de dader te lijf. Daarbij belandden ook zij in het wate

Surveillerende agenten werden omstreeks 13.45 uur op het Marktplein door winkelend publiek aangesproken dat iets verderop diverse mensen in het water zouden liggen. Dat bleek inderdaad het geval.

Lees ook  Nog van plan om dit jaar op vakantie te gaan? Pas op! Terroristen houden DEZE gebieden in de gaten!

Worsteling
Behalve het kind en zijn moeder, die hem achterna dook, lagen even later ook de dader en de vader van het kind in het water. De vader had de man die zijn kind in het water had gegooid een lesje leren en tijdens de worsteling die ontstond vielen beiden in het water.

Knuffel
Nadat iedereen uit het water was gehaald, heeft de politie de man die het kind had geduwd, aangehouden. Het bleek te gaan om een 37-jarige man. De jongen kreeg van de politie een troostbeertje. Ook regelt de politie nazorg voor het gezin.

Lees ook  Man hoort kleine gilletjes. Als hij het onder zijn boot ontdekt, springt hij meteen het water in om te helpen

Getuigen
De politie heeft tot op heden één getuige gesproken, maar verwacht dat meer mensen iets van het voorval hebben gezien. De politie hoopt dan ook dat die mensen zich nog melden.

Vader overleden na botsing met lijnbus, toestand moeder kritiek

Vakantiefoto’s van Nienke Plas zijn een lust voor het oog