in

Man gooit honderden videobanden met p*rno en computer op straat in Vlijmen

Een man heeft in de nacht van zaterdag op zondag zo’n 200 foute videobanden uit het raam van zijn bovenwoning Vlijmen gegooid. Het incident vond rond half een in de nacht plaats aan de Akker in Vlijmen.

Bij de politie kwamen diverse meldingen binnen over de man die de videobanden vanuit zijn bovenwoning op straat zou gooien.

De man zou de videobanden volgens getuigen ook richting passerende auto`s hebben gegooid. Bij aankomst van de politie, die met twee eenheden ter plaatse kwam, trof men een straat vol videobanden aan.

Lees ook  SCHANDALIG! Ze sloeg haar bont en blauw: Haar school probeerde alles in een doofpot te stoppen!

Naast de videobanden lagen er ook diverse toetsenborden en een computer op de staat. Het tafereel trok ondanks het nachtelijke tijdstip flink wat bekijks.

Waarom de man de spullen uit het raam gooide is niet bekend. De politie is het gesprek met de man aangegaan en heeft hem gesommeerd om de spullen op te ruimen. De man kreeg daarbij hulp van enkele omstanders.

Lees ook  Deze beveiligingscamera filmt een meisje dat wordt geduwt door een geest.. Dit is TE eng!

Volgens getuigen zou de man een flinke huurachterstand hebben en op het punt staan om door de verhuurder van het pand uit zijn woning gezet te worden.

Mogelijk was de man psychisch niet helemaal in orde. Na ruim een uur was alle rommel opgeruimd en vertrok de politie weer.

Nieuwe wet in Amerika aangenomen waarbij kindermis bruikers chemisch gecastreerd mogen worden

Adrien (16), Andréa (19) en Dylan (27) sterven in ongeval, bestuurder reed onder invloed en te snel