in

Man gearresteerd na eten van jaar lang gratis KFC omdat hij zich voordeed als manager

We hebben allemaal een vriend die terug is gegaan naar de drive-thru, en beweerde dat er een product ‘miste’ uit hun bestelling.

Maar wat een 27-jarige man deed kwam vrij dicht in de buurt van een genie – alleen het miste net het doel omdat hij nu gearresteerd is en voor het gerecht verschijnt nadat hij naar verluidt zijn manier bedreef om een ​​jaar lang gratis bij de KFC te eten.

De Zuid-Afrikaanse man zou medewerkers van de fastfoodketen hebben verteld dat hij vanuit het hoofdkwartier van de KFC was gestuurd voor kwaliteitscontroles om te zorgen dat de kip in orde was.

Volgens India Today zou de student van de universiteit van KwaZulu-Natal met vertrouwen naar binnen lopen en het personeel vertellen dat hij er was voor controles van de kwaliteit van het eten dat in het restaurant werd geserveerd.

Lees ook  Dit is waarom de kerstversiering van koningin Elizabeth pas 6 februari wordt opgeruimd

Er is ook gemeld dat de naamloze man een ID-kaart droeg van het ‘hoofdkantoor’ en zich heel slim zou kleden – zelfs als hij in een limousine arriveerde. Krediet waarbij het krediet verschuldigd is, dat is toewijding.

Hij moet worden geridderd, niet gearresteerd !! De man is een LEGENDE !!! ??????

Welnu, volgens Xpouzar is de vriend van de man een part-time limo-coureur en leek hij een redelijk goede medeplichtige handlanger te hebben om te doen alsof je een man bent met status.

Een personeelslid van KFC vertelde Xpouzar: “Toen hij aankwam, probeerden we allemaal ons best te doen, zodat we de man van het hoofdkantoor niet zouden afzetten – hij was zo overtuigend omdat hij zo zelfverzekerd was, en zelfs collega’s van andere takken van KFC kennen hem.

Lees ook  Het hele jaar door kerstfilms kijken is goed voor je gezondheid, zeggen experts

“Toen hij binnenkwam, snelde hij naar de keuken en controleerde alles, maakte aantekeningen en vroeg vervolgens om monsters van wat hij maar wilde. Hij heeft waarschijnlijk eerder voor KFC gewerkt omdat hij alles weet.”

Het verhaal werd op Twitter gedeeld door een Keniaanse journalist die tweet uit een account met de naam ‘The African Voice’.

De post heeft momenteel 22.000 likes en 10.000 retweets met mensen die de KFC impostor een ‘held’ noemen.

Eén persoon merkte op: “Ze zouden die man die baan moeten geven.” Een andere toevoeging: “Niet alle helden dragen capes …”

Een derde persoon schreef: “Hij is een legende en is nu een zeer ervaren proever. KFC moet hem in dienst nemen.”

Een bijna vlekkeloos plan … totdat hij onvermijdelijk betrapt werd. Helaas vriend.

Een circus zonder levende dieren? Dit circus gebruikt hologrammen!

Moeder deelt een truc waarmee je aardbeien vers kan houden in de koelkast voor weken