in

Man doet walgelijke ontdekking in blikje Red Bull

De Amerikaan Josh Henley heeft maandag een wel erg walgelijke ontdekking gedaan in zijn blikje Red Bull. Toen de man besloot om een slokje te nemen van zijn drankje, merkte hij op dat er veel meer in zat dan enkel maar de vloeistof. Bij het openen van het blikje trof hij zowaar een dode muis aan, al zijn niet alle kijkers overtuigd van zijn verhaal.

De man plaatste maandag zowel een video als een foto van zijn schokkende ontdekking op Facebook. “Ik heb gisteravond een Red Bull gedronken, en dat had ik beter niet gedaan”, vertelde hij aan het begin van het filmpje. “Je kan het niet zien, maar er zit een muis in dit blikje.”

Lees ook  Vrouw stapt op vliegtuig om vakantieliefde terug te zien, maar doet dan onaangename ontdekking

Naar verluidt had de man zondagavond het drankje gekocht, maar niet volledig opgedronken. Pas toen hij de Red Bull een dag later uit zijn wagen haalde en ledigde, merkte hij op dat het blikje beduidend zwaarder was dan normaal.

Kritische reacties

Bijgevolg besloot hij een video te maken om de kijkers met de neus op de feiten te drukken. Nadat Henley met een mes het blikje doormidden snijdt, krijgen we de dode muis te zien. “Ik weet niet of dit te wijten is aan de producent, maar dit is hoe dan ook gek”, aldus Henley. “Ik drink al mijn hele leven Red Bull, maar nu denk ik eraan om ermee te stoppen.”

Lees ook  Twee agenten willen een vrouw arresteren: Dan grijpt haar man in en VECHT met de politie!

Inmiddels zijn de beelden van de Amerikaan al meer dan 41 miljoen keer bekeken, maar niet iedereen lijkt zijn versie van de feiten te geloven. Verschillende mensen hebben al hun bedenkingen geuit onder de video. “Vermoedelijk stak je zelf de muis in het blikje nadat je het hebt gedronken”, klinkt het bij iemand. En ook een woordvoerder van Red Bull acht het verhaal van Henley onwaarschijnlijk. “Het is ondenkbaar dat een object – laat staan een muis – door het hele productieproces zou geraken van een moderne frisdrankproducent”, laat hij verstaan.

Bizar: Luizenmoeder Juf Ank heeft nu zelf luizen: ‘Ik zit enorm te krabben’

Tony kreeg een bericht van een onbekend nummer. Zijn antwoord zou zijn leven op zijn kop zetten