in

Man begint op de raam van de bejaarde dame te slaan. Ogenblikken later staat ze doodsangsten uit als ze zijn hand ziet.

Binky de kat is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, zeker niet wanneer het gaat om de veiligheid van zijn baasje Cynthia Kootz. We hebben allemaal al wel verhalen gehoord over honden die het huis van hun familie beschermen, maar deze kat stond op scherp toen hij op een avond iets bedreigend opmerkte buiten hun huis in Indianapolis, Indiana.

Rond middernacht op woensdag 7 juni was Kootz televisie aan het kijken toen ze iets in de achtertuin hoorde. De eigenaar wilde de commotie negeren, maar besloot toch om een kijkje te nemen.

“Ik ging naar buiten en zag niets, dus deed ik het licht uit en sloot de garage af”, vertelde Kootz. Enkele ogenblikken later begon er een vreemde man op haar raam te kloppen. De kale man, later geïdentificeerd als de 41-jarige Earl Scruggs, bleef maar op de raam beuken en smeekte om binnen te mogen. Hij beweerde dat iemand hem wilde vermoorden, maar daar zou Kootz niet intrappen.

Lees ook  Man volgt postbode en filmt stiekem. Als de camera uitzoomt, worden zijn ware intenties onthuld.

Nadat ze hem de toegang geweigerd had, duwde de inbreker het vliegenraam van het venster open. Kootz vreesde voor haar leven toen ze de hand van Scruggs naar de deurknop zag grijpen, maar ze was nog meer verbaasd toen Binky de aanval inzette.

“Hij heeft geen klauwen”, zei ze. “Hij kan alleen maar bijten, maar hij heeft best scherpe tanden.”

Binky beet in de hand van de man, waardoor hij diepe bijtwonden opliep. Dan “blies Binky op als een ballon” en bleef naar Scruggs bijten, waardoor hij niet naar binnen kon.

Lees ook  Slijmbeursontsteking: dit zijn de symptomen en zo verhelp je het

“Nou, het volgende wat ik weet is dat Binky opnieuw uithaalde en de hele hand en onderarm van die kerel openreet”, zei ze. “Ditmaal hield hij vast en het enige wat ik zag was overeind staande haren.”

Terwijl dit allemaal aan de gang was, kon Kootz de politie bellen, en die arriveerde precies op tijd om de man in te rekenen. Ze liepen Scruggs tegen het lijf toen hij het eigendom probeerde te ontvluchten.

Nadat ze vernamen waarom de dader onder het bloed zat, was de politie geschokt over de dapperheid van deze kat.

DEEL dit met je vrienden!

Ze houdt de hand van haar echtgenoot vast terwijl hij zijn laatste adem uitblaast. Dan ziet dochter iets dat haar adem doet stokken.

Brandweerlieden stormden huis binnen en troffen hond aan die bovenop 4 kittens lag om hen tegen het vuur te beschermen.