in

Mama zit in bad als hond binnenstormt en in haar arm bijt – Ze kijkt buiten en doet een SCHOKKENDE ontdekking.

Het verhaal van Patch de hond haalt wereldwijd het nieuws nadat hij zijn familie van een verwoestende huisbrand redde. Patch woonde samen met Nola en Richard Davis en hun twee kinderen, Andrew en Clara. De kinderen waren dol op Patch toen hij als puppy bij hen kwam. Maar naarmate Patch groeide, beseften Nola en Richard dat hij veel groter zou worden dan gedacht. Ze woonden in een klein huis met een kleine tuin en maakten zich zorgen dat hun huis niet geschikt zou zijn voor zo’n grote hond. Nola en Richard overwogen om een nieuwe thuis te vinden voor Patch.

De kinderen protesteerden en de ouders besloten om de beslissing nog even uit te stellen. Wist de familie veel dat hun leven de aankomende avond voorgoed zou veranderen.

Lees ook  Ze schrok zich helemaal kapot toen ze begon te filmen achter de boot en DIT zag…

Nola zat in bad – de enige kamer die Patch vermeed omwille van zijn afkeer voor water. Ze was alleen thuis en de radio stond op terwijl ze in bad ontspande. Plotseling rende de hond de badkamer binnen en begon in haar pols te bijten. Patch drong zodanig aan dat Nola meteen uit bad sprong. Toen zag ze dat haar hele huis in brand stond.

Patch leidde Nola door de vlammen. “Hij bleef dicht bij me, en als hij een hoek omsloeg, draaide hij zich om om te verzekeren dat ik hem volgde”, herinnerde Nola zich. Ze bereikten veilig de voortuin, maar dat was nog niet voldoende voor Patch.

Lees ook  Dierenkliniek waarschuwt voor alledaags gevaar na overlijden van jachthond Django

Nola zag dat haar auto in gevaar was, en wilde instinctief haar auto verplaatsen. Ze wilde terug naar binnen lopen om haar autosleutels te halen, maar Patch hield haar tegen. Hij gromde en duwde haar bij de voordeur weg.

Enkele ogenblikken later ontplofte het huis …

Nola besefte meteen dat dit verhaal zonder Patch heel anders zou afgelopen zijn. Later dat jaar kreeg Patch een medaille voor zijn moed.

Omdat hun hele huis vernield werd, kocht de familie Davis ondertussen een nieuw huis, groot genoeg voor de held van de familie.

DEEL deze heldhaftige hond met je vrienden!

De gek zette de hond uit de auto en reed vervolgens weg – maar daarna gebeurt er een waar wonder

Mama ligt onder vuur omdat ze haar baby alleen in het zwembad liet drijven. Maar dan deelt ze haar hartverscheurende verhaal.