in

Mama ziet een kinderwagen ondersteboven in het kolkende water. Dan beseft ze dat er nog een peuter in zit.

Missy Pocock was altijd al zenuwachtig geweest over het kanaal dat naast haar huis in Rexburg, Idaho, loopt. Haar kinderen speelden vaak langs het kanaal en ze maakte zich zorgen dat ze er zouden invallen.

Onlangs leerde de moeder dat haar bezorgdheid niet ongegrond was.

Ze was het gras aan het maaien toen ze twee meisjes met een kinderwagen en een hond langs het kanaal zag. Plotseling stootte de hond tegen de kinderwagen waardoor die in het kanaal tuimelde.

Terwijl de kinderen in paniek bij het water probeerden te komen, besefte de moeder dat er nog een peuter in de kinderwagen zat.

“Ik keek en zag de kinderwagen ondersteboven in het kanaal. Ik kon hem zelfs niet zien. Het enige wat ik zag was de kinderwagen.”

Zonder enige aarzeling rende Missy naar het kanaal, sprong over het hek en dook het water in, waar ze naar de kinderwagen zwom en de jongen eruit trok.

Lees ook  Mama is stapelverliefd op haar pasgeboren tweelingdochtertjes. Maar dan bekruipt haar de angst, als ze hoort dat de arts “het spijt me” zegt

Toen ze hem oppakte, merkte ze dat hij blauw zag en begon ze op zijn rug te kloppen om hem terug te laten ademen.

“Ik klopte gewoon op zijn rug. Ik kreeg het water uit zijn longen en klom uit het water. Toen hij eindelijk weer ademde, begon hij te krijsen.”

De meisjes zeiden dat de peuter gevraagd had om een stok in het water te gooien. Maar toen ze dat wilde doen, stootte de hond de buggy aan en rolde in het water. Een van de zussen probeerden hem nog vast te grijpen, maar tevergeefs.

“Het water stroomde erg snel”, herinnert Missy zich. “Ik was geschokt over hoe koud het wel was. Het was echt heel diep en modderig. Ik zonk helemaal weg toen ik erin sprong. Mijn schoenen zaten helemaal onder de modder. Ik had overal blauwe plekken. Ik sneed mijn hand en het bloed liep over mijn arm.”

Lees ook  49 baby's DOOD in ziekenhuis! Dit is onmenselijk gedrag van ziekenhuispersoneel !

Maar ondanks de pijn was het “beter dan dat er een kind gestorven zou zijn.”

Missy zegt dat ze niet bijzonder sportief is en dat ze zelden aan sport doet. Ze zegt dat haar plotse atletische vaardigheden er kwamen met een beetje hulp van boven.

“Er was die dag zeker een goddelijke interventie”, zei ze. “Twee jongens die het tafereel van op een afstand zagen gebeuren, zeiden dat het geweldig was. ‘Je vloog over het hek en sprong in het kanaal.’ Het enige wat ik weet is dat engelen me over dat hek hielpen.”

Ben jij ook onder de indruk van de heldhaftige daad van Missy? DEEL dit verhaal dan met je vrienden!

Politieagent geeft een broodje aan een dakloze man. Dan ontdekt de politie wat er tussen zat en wordt hij onmiddellijk ontslagen.

PESTKOP SLAAT BLINDE JONGEN IN ELKAAR.. VERVOLGENS KRIJGT HIJ EEN KOEKJE VAN EIGEN DEEG! (VIDEO)