in

Mama verliest de ketting van haar dochter, nadat deze overlijdt. Dan ziet ze een ouder ermee op Facebook

Er bestaat niets ergers in het leven dan je kind verliezen. Dit noodlot moest ook Vicky Pyne uit Manchester, Engeland, ondervinden. Haar dochter Alice werd op de leeftijd van acht jaar ziek aan lymfatische kanker.

Zes jaar lang vocht Alice tegen haar ziekte. Op haar zestiende verjaardag wist Alice dat ze het gevecht tegen kanker niet zou winnen. Om haar moeder een beetje op te vrolijken, gaf ze haar moeder een bijzonder geschenk: ze maakte een heel bijzondere halsketting. Twee hartjes dragen de namen en de vingerafdrukken van Alice en haar zus.

Op 17-jarige leeftijd overleed Alice en liet een diepe leegte na in de familie. Haar moeder droeg de ketting elke dag en deed ze zelfs niet voor het slapen af. In datzelfde jaar vloog ze voor het eerst in haar leven naar Amerika om New York te bezoeken. Hier slaat het ongeluk toe: tijdens een wandeling verloor ze het halssnoer. Ten einde raad postte ze deze post op Facebook:

Lees ook  Ze merkte dat haar dochter thuiskwam met een stempel op haar arm. Ze walgt als ze ziet wat het zegt.

“Dringend: Ik ben in New York tussen 42 en 34 Street in New York mijn dierbaarste bezit verloren: mijn halssnoer met vingerafdrukken. Deel dit bericht alsjeblieft en help me om de halsketting van mijn dochter Alice terug te vinden.”
Maar hoe groot is de kans om deze ketting in een miljoenenstad als New York te vinden en dan nog terug te krijgen? Maar dan gebeurt het ongelofelijke. Het echtpaar Freddy en Emelie Ortiz zijn met hun kinderen onderweg als Freddy de veters van zijn dochter wil binden. Hij knielt neer en ziet de ketting.

Lees ook  Doodzieke spoedarts Ryan met coronavirus gered door experimentele behandeling

Toen hij het pronkstukje zag, wist hij meteen dat het een bijzondere emotionele waarde moest hebben. Op Facebook zag Freddy dat een vriend de bijdrage van Vicky gedeeld had. Zonder aarzelen, stuurt hij de vertwijfelde moeder meteen een berichtje om haar het heuglijke nieuws te melden.

Vicky vliegt terug naar New York om er kennis te maken met Freddy en zijn familie. Dol van vreugde en geluk kan ze de ketting terug om de hals hangen.

Het is een echt wonder dat de ketting in zo een grote stad teruggevonden kon worden. Hieronder zien we het hele relaas nog eens in videovorm.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!

Dierenartsen kijken naar de röntgenbeelden van de hond en zeggen dat ze zoiets nog nooit eerder hebben gezien [video]

Arme kat was aan zijn nek opgehangen en moest zijn eigen pootje breken om aan de dood te kunnen ontsnappen