in

Mama van doodzieke Lorenzo (9) vraagt om kaartjes te sturen voor zijn ‘laatste’ verjaardag.

Op Facebook deed de moeder van de terminaal zieke Lorenzo (9) een aangrijpende oproep. Wegens zijn ziekte zullen er niet zoveel mensen naar zijn verjaardagsfeestje kunnen komen.

Daarom roept ze mensen op om massaal kaartjes te sturen. Mama Marielle schreef: “Het zou super zijn als hij een kaartje mag ontvangen voor waarschijnlijk zijn laatste verjaardag.”

Lorenzo viert begin februari zijn tiende verjaardag. De moeder geeft aan dat ze niet weten hoe lang de jongen nog heeft, maar dat het ‘hard’ gaat.

Lees ook  Dramatisch einde voor incestkoppel dat trouwde en zoontje kreeg

Lorenzo lijdt aan X-ALD, een stofwisselingsziekte. Door een tekort aan eiwitten heeft de jongen een soort kortsluiting in zijn hoofdje.

De moeder lichtte toe: “Zijn zicht, eten en drinken gaat moeizaam. Rechts is hij bijna verlamd en zelfstandig zitten wil niet meer.”

In 2016 werd eerder de diagnose van leukemie gesteld en daar kwam het jaar daarna ook nog eens X-ALD bij. De familie hoopt dat de jongen zijn verjaardag op 3 februari toch nog zou kunnen meemaken.

Lees ook  Ze voelt al 3 dagen iets raars in haar voorhoofd. Dan ontdekken de artsen wat het is…

“We zullen van alle kaartjes die hij mag krijgen een super mooie slinger maken voor in zijn kamer”, vertelde de geëmotioneerde mama.

Verjaardagskaartjes kunnen gestuurd worden naar:

Lorenzo Snippe

Prinses Wilhelminastraat 22

7753 TM Dalerpeel

Deel dit bericht met iedereen die je kent en massaal kaartjes sturen, mensen!

Vrouw door 6 Tunesiërs ontvoerd en twee maanden lang ver kracht

Hoe André Hazes er 10 jaar geleden uitzag is écht niet te geloven