in

Mama van 6 ligt al 2 jaar in coma. Dan wordt er op de deur geklopt en barst papa in tranen uit.

Twee jaar lang werden zes kinderen van een leven met hun moeder beroofd. En twee jaar lang moest een echtgenoot voor zijn vrouw zorgen en had het erg moeilijk om alles te bolwerken. De medische rekeningen stapelden zich op. Het huishouden stond helemaal in het teken van de zorg voor mama. Gedurende twee jaar lang lag Lauriann Bartell (47) in coma. En niemand weet of ze ooit weer de oude wordt.

Op 30 augustus 2015 werd Lauriann naar het ziekenhuis overgebracht nadat ze een significante hoeveelheid bloed was verloren als gevolg van een zweer in haar darmen. De familie werd gezegd dat ze na enkele dagen al naar huis zou mogen.

Maar na de operatie kreeg ze twee bloedingen en verloor zuurstof in haar hersenen. De moeder van zes belandde in coma.

Lees ook  Man deed alsof hij verlamd was om meer dan 570.000 euro aan overheidssteun op te strijken.

Haar echtgenoot Mike (53) bracht haar op 7 oktober 2015 naar huis en verzorgde haar gewoon in hun woning, samen met zijn kinderen. Hij is altijd trouw aan haar zijde gebleven en hoopt dat ze op een dag zal ontwaken.

Er zijn momenten dat Lauriann zich bewust is van wat er zich rondom haar afspeelt, maar ze kan gewoon niet communiceren. Maar haar coma wordt gekwalificeerd als een coma – een persistente vegetatieve staat.

In hun huis zie je het hele jaar door een kerstboom. Mike gelooft dat het zijn vrouw ooit zal wakker maken.

De kinderen, die in leeftijd variëren van 12 tot 24, zamelen geld in voor hun eigen buitenschoolse activiteiten tijdens deze financieel uitermate moeilijke periode.

Lees ook  Vader vergeeft man die betrokken was bij de moord op zijn zoon en omhelst hem innig in de rechtbank.

De kinderen doen ook baantjes om hun familie en hun papa zoveel als mogelijk te helpen. Het komende jaar zal het hopelijk een beetje gemakkelijker voor hen worden en dat dankzij een geheime Kerstman.

Een geklop op de deur begin december 2017 liet Mike sprakeloos achter. En ploeg van East Idaho News gaf de vader een cheque van 10.000 dollar. De donatie komt van een anonieme weldoener die 200.000 dollar ter beschikking stelde voor families in nood. De gulle gever schakelde het nieuwsteam in als “elfje” om de gift over te maken.

Een man die zo onbaatzuchtig en toegewijd leeft, verdient zeker onze zegen tijdens deze feestdagen.

Prachtig nieuws: blindgeboren baby Miguel kan zien, mede dankzij Wesley en Yolanthe

Ex-vrouw kidnapt dochter en gaat in rook op. 12 jaar later krijgt papa een telefoontje en trekt bleek weg.