in

Mama staat perplex als haar gewicht toeneemt tot125 kilo En dat alles vanwege een ovariële tumor van 60 kilo

Laten we eerlijk zijn. Soms zijn we allemaal wel een beetje nonchalant als het op onze gezondheid aankomt. Maar als er echt iets mis is, haasten we ons wel meteen naar de dokter. Voor sommigen is de angst voor de dokter echter groter dan voor de kwaal. Een vrouw uit Cabo San Lucas in Mexico had zoveel bang van de dokter dat ze vijf jaar wachtte om hem te bezoeken, ondanks het feit dat ze een gigantische tumor op haar eierstokken had.

Mercedes Talamantes uit Cabo San Lucas in Mexico leefde vijf lange jaren met een reusachtige tumor. De 51-jarige moeder woog 64 kg, maar zag haar gewicht door de tumor verdubbelen tot 124 kg. Ze liet zich niet behandelen, totdat haar dochters haar dwongen om naar de dokter te gaan.

Lees ook  Nederlander is door één sms’je één miljoen euro kwijt

Ze eindigde in het Cabo San Lucas IMSS Hospital waar een chirurgisch team de massa verwijderde. Talamantes gaf toe dat ze de laatste twee jaar nog nauwelijks kon bewegen en ademhalingsproblemen had.

Eindelijk zal ze terug een normaal leven kunnen leiden.

Waarschuwing: De volgende foto’s zijn expliciet en schokkend.

Haar chirurgisch team, geleid door Dr. Gilberto Inzunza Salazar, had vier uur tijd nodig om de tumor te verwijderen. Op die manier verwijderden ze ook bijna de helft van haar lichaamsgewicht. Ze ontdekten dat de tumor begon op haar eierstokken en haar hele buikholte had overgenomen.

De enorme massa woog bijna 60 kg – het gewicht van een kleine, volwassen vrouw en iets minder dan het gewicht dat Talamantes had voor de tumor begon te groeien.

Lees ook  Een beveiliger inspecteert het lichaam van dit kind. Maar als hij bij de benen komt… wat vreselijk!

Haar medisch team neemt aan dat dit de grootste eierstokkanker ooit is. Dit is echter niet de eerste keer dat er zo’n grote tumor verwijderd wordt. Enkele jaren geleden kwam er in Peru een gelijkaardig geval aan het licht. In dat geval woog de tumor echter de helft van die van Talamantes.

In een persmededeling liet de vrouw weten: “Ik voel me als een nieuwe vrouw. Toen ik na de operatie mijn eerste pasjes zette, voelde het aan alsof ik op lucht wandelde.”

Ben ook jij onder de indruk van dit medisch wonder? DEEL dit opmerkelijke bericht dan met je vrienden op Facebook!

De boer vindt een 1 meter groot zwart “ei” op zijn land. Wat zich daar verbergt, verbaast de onderzoekers

Ze wachtte jaren voordat ze haar voet liet onderzoeken. Artsen berichten haar dan iets wat niemand aan zag komen