in

Mama spoedt zich naar het kinderdagverblijf, nadat ze telefonisch hoorde dat haar baby was aangevallen. Dan ziet ze de afschuwelijke beelden van de beveiligingscamera

Personeelsleden van een kinderdagverblijf in Montana liggen onder vuur nadat een kind thuiskwam met haar lichaam onder de bijtwonden. Volgens ABC Fox Montana kregen Tracy Blinov en haar echtgenoot vrijdagavond een telefoontje van Busy Hands met de mededeling dat hun dochter Eliana door een ander kind gebeten was.

Toen het stel in het kinderdagverblijf arriveerde waren ze geschokt om vast te stellen dat hun dochter meer dan 10 bijtwonden in haar gezicht en lichaam had.

“Mijn eerste reactie was diep verdriet, maar kinderen zijn soms kinderen”, zei Blinov. “Ik had geen idee van de ernst van de situatie. Ze lieten uitschijnen dat het ‘maar’ bijtwonden waren.” Blinov en haar echtgenoot vroegen meteen om de bewakingsbeelden te mogen zien. Die beelden toonden dat Eliana een minuut lang werd gebeten door een ander kind van twee en het duurde nog 29 minuten voor een personeelslid tussenbeide kwam.

Lees ook  Artsen waarschuwen: Zo merk je direct of ouderen corona hebben

Blinov en haar echtgenoot moeten nog beslissen of ze juridische stappen tegen het kinderdagverblijf gaan ondernemen, maar ze zeggen dat haar verwondingen zo ernstig waren dat ze antibiotica nodig had.

De politie bevestigt dat er ondertussen een onderzoek naar Busy Hands werd geopend en ook de jeugdbescherming volgt de zaak op.

Lees ook  Wat een verdriet voor Peter van der Vorst, wij wensen hem erg veel sterkte toe

Een van de personeelsleden van het kinderdagverblijf liet ondertussen weten:

“Deze peuter was van een nieuwe klant en ze had ons niet verteld dat haar kind een bijter was en liet ook na ons mee te delen dat het kind bij een ander kinderdagverblijf niet meer welkom was omdat het ook daar een kind had gebeten.”

DEEL dit schokkende bericht met je vrienden!

Wat ze op haar huid smeert heeft iedereen in huis… Maar niemand gebruikt het

Dierentuinmedewerker gooit een speeltje naar de leeuw. Hoe het best hierop reageert, verwacht je nooit