in

Mama ondergaat een standaardprocedure, die een verwoestend eindresultaat tot gevolg heeft. Nu deelt ze haar verhaal om zo anderen te redden

Toen Carol Bryan (54) haar uiterlijk wilde veranderen, nam ze een plastisch chirurg onder de arm. Ze wilde in 2009 haar huid strakker maken door vullingen te laten plaatsen. Maar de dokter verknalde het helemaal en Bryan bleef misvormd en blind aan een oog achter. De operatie deed haar gezicht helemaal opzwellen als een “alien.” Ze kon zichzelf niet meer aankijken in de spiegel en op straat staarde iedereen haar aan.

De vrouw uit Florida kreeg de injecties in de hoop er mooier uit te zien. Maar haar voorhoofd was zo erg opgezwollen dat ze plakband nodig had om haar ogen open te houden. Ze ging op zoek naar een corrigerende operatie, maar dat maakte het alleen nog maar erger. Ze raakte ernstig verminkt en leefde drie jaar als een kluizenaar, en probeerde zich op zeker ogenblik zelfs van het leven te beroven.

De eens aantrekkelijke moeder wilde haar leven terug. Ze zocht hulp bij Dr. Reza Jarrahy die een reconstructieve operatie uitvoerde. Het werkte. Nu waarschuwt deze dokter anderen ervoor dat schijnbaar onschuldige schoonheidsoperaties je leven compleet kunnen verwoesten.

Lees ook  Vader en moeder vechten vaccinatie dochtertje (2) uit via de rechter

Carol Bryan verscheen in de show “The Doctors” om over haar probleem te praten. Na haar succesvolle transformatie durfde ze voor het eerst in jaren weer de straat op zonder zonnebril. “Tot mijn 30 was ik best aantrekkelijk. Ik blaakte van het zelfvertrouwen. In mijn 30 begon ik Botox te doen voor de verticale lijntjes tussen mijn ogen. Het was geweldig. Ik zag er weer jaren jonger uit.”

Ze wilde haar jeugd terug. Dus vroeg ze een dokter om hulp.

“Er was een punt in mijn leven waar mijn gezicht begon te verrimpelen. Ik ging op consultatie en er werden me vullingen aangeraden.”

De dokter gebruikte silicone voor de vullingen. Dit is eigenlijk nooit aan te raden omdat ze moeilijk te verwijderen zijn als er zich problemen voordoen.

Enkele maanden na de ingreep begon Carol te merken dat haar gezicht begon op te zwellen. Ze herkende zichzelf niet meer in de spiegel.

“Ik zag er niet meer uit als Carol. Mijn gezicht blies op en mijn voorhoofd begon te groeien als dat van een buitenaards wezen. Mijn voorhoofd werd zo zwaar dat ik slechter begon te zien. Ik moest mijn ogen vastplakken met tape om ze open te houden.”

Lees ook  Haar stiefmoeder wilde haar bruiloft verpesten, maar haar echte moeder bedacht een geniaal plan om wraak te nemen.

De ingrepen om het probleem te verhelpen, maakten het alleen nog maar erger.

“Ik raakte zwaar misvormd. Ik durfde niet meer buiten te komen en ik sloot me af van mijn vrienden en familie gedurende 3,5 jaar”, herinnert Carol zich. Ze kon niet meer met zichzelf leven: “Ik voelde me als een monster. Ik droeg de hele tijd hoeden en zonnebrillen. Ik hoopte dat ik op een dag weer normaal in de spiegel zou kunnen kijken en mezelf terug zou herkennen.”

Uiteindelijk kwamen haar dochter en zus tussenbeide. Ze begonnen in de hele VS naar hulp te zoeken en vonden uiteindelijk Dr. Reza Jarrahy. “Ik ben Dr. Jarrahy ontzettend dankbaar, die de enige was in het hele land die me kon helpen. Ik werk nu onvermoeibaar om dit niet met iemand anders te laten gebeuren.”

DEEL dit schokkende verhaal met iedereen die je kent!

Een man draagt een jurk tijdens een begrafenis. Toen ik begreep waarom, had ik een zakdoek nodig

Als je iemand kent die dit jaar een griepprik overweegt, laat hem dan dit zien