in

Mama merkt dat er rare visgeur uit stopcontacten komt. Dan kijkt ze wat beter en beseft dat het probleem binnenin zit.

Zoals de meeste mensen wel weten, kan een rotte eiergeur in huis wijzen op een gaslek. Maar wat als er een visgeur in het huis hangt? Je eerste reactie zou zijn om het vuilnis buiten te zetten, het toilet te schrobben of de was te doen.

Moeder Katie Rose Dugger had geen idee waar die vieze stank vandaan kwam. Ze maakte de kamer van haar zoon grondig schoon, maar dan kwam de geur weer terug en het was nog erger dan de eerste keer. Pas toen Katie een beetje research begon te doen, kwam de angstaanjagende waarheid aan het licht!

Overal ter wereld wordt dit eenvoudig toestel op dagelijkse basis gebruikt, en Katie wil mensen waarschuwen om rare geurtjes in je huis nooit te negeren.

Elke mama zal je vertellen dat kleine jongetjes een puinhoop kunnen maken en vieze geurtjes zijn een normaal onderdeel in de opvoeding van een klein ventje. Maar toen ze de kamer van haar zoon grondig onder handen nam, had Katie geen geluk. Op haar Facebookpagina deed ze de volgende aankondiging:

Lees ook  Man gaat naar werk en wordt bijna doodgeschoten

“Ik reinigde de kamer van mijn zoon grondig en kon de oorzaak van de geur nog altijd niet vinden. Binnen enkele dagen ging de geur weg. Maar gisteren was de geur er weer en vreselijk sterk. Ik wist nog altijd niet waar het vandaag kwam.”

Dus deed ze wat iedereen dezer dagen doet – ze consulteerde Dr. Google! Toen ze foto en omschrijvingen van het gevaar zag, controleerde ze de kamer van Mitchell meteen opnieuw. Er was een probleem met de stopcontacten – een groot probleem!

Lees ook  Jongeren trappen Alex (55) het ziekenhuis in: ‘Ze bleven maar slaan, ik verging van de pijn’

Nadat Katie ontdekte dat gesmolten plastic van stopcontacten een visgeur kan veroorzaken, was ze verbluft om te zien dat de stopcontacten in de kamer van haar zoon inderdaad gesmolten waren.

“Er was een stopcontact dat heet was en dat het plastic deed smelten. Ik ben zo blij dat ik dit ontdekte voordat er brand uitbrak. Wanneer je eieren ruikt, kan het een gaslek zijn. Wanneer je vis ruikt, kan het iets elektrisch zijn. Dat wist ik niet.”

De bezorgde moeder liet dezelfde dag nog een elektricien komen, en hij ontdekte dat er een defect draadje in het stopcontact zat. Hij ging meteen over tot vervanging van de draden en het stopcontact.

Had jij al eens gehoord over dit gevaar? Deel je ervaringen in de reacties hieronder!

Supermarkten willen niet dat jij deze dingen weet; erg onsmakelijk

Kleine puppy beeft onophoudelijk in de armen van politieagent nadat ze uit een ijskoude rivier gered werd.