in

Mama ligt onder vuur omdat ze haar baby alleen in het zwembad liet drijven. Maar dan deelt ze haar hartverscheurende verhaal.

Onlangs ging op Facebook een video viraal van een baby die in een zwembad aan haar lot wordt overgelaten en moet vechten om drijvende te blijven. De moeder van het meisje, Keri Morrison, ligt onder vuur voor wat vele mensen onverantwoord en wreed ouderschap noemen.

Nadat ze al die harde commentaren te verduren kreeg, besloot Keri om haar verhaal te doen, waarin ze uitlegt waarom zij en haar echtgenoot dit doen. En de reden is hartverscheurend …

Op een dag was het gezin Morrison op vakantie in Orlando met hun oudste zoon Jake, die toen 2,5 jaar oud was. Op een avond glipte hij echter langs de achterdeur naar buiten en viel in het water.

Helaas kon Jake niet zwemmen en verdronk. Verwoest besloot Keri dat ze dit nooit meer zou laten gebeuren.

Lees ook  Ook Rutte bekent schuld: 'Draag niet altijd een gordel in de auto'

“Ik voelde me alsof ik mijn zoon in de steek had gelaten en diezelfde fout ga ik met mijn dochters niet maken”, zei ze.

Daarom leerde ze haar 13 maanden oude dochter Julia hoe ze zichzelf in het water moet redden. Het idee is om jonge kinderen te leren kalm te blijven en zichzelf drijvende te houden als ze in het water vallen.

Keri begrijpt dat de video die ze postte misschien wreed en schokkend kan overkomen, maar voor haar is het zoveel beter dan het alternatief.

“Voor mij, bescherm ik haar, en dat is wat een moeder moet doen – haar beschermen”, zei ze. “Om haar gezichtje boven water te zien op zo’n jonge leeftijd en de geruststelling dat ze weet wat ze moet doen.”

Lees ook  Bontkraagje krijgt vliegles wanneer conducteur merkt zat hij aan het zwartrijden is!

“Een van de dingen waar ik het echt moeilijk mee heb, is dat mijn zoon in het water viel en niet wist wat hij moest doen. En die gedachte moedigt me aan om niet alleen mijn kinderen, maar kinderen over de hele wereld te leren hoe ze in het water moeten overleven.”

Wat sommigen zien als een “marteling”, is voor Keri gewoon de liefde voor haar dochter en het verlangen om haar te beschermen.

“Ik ken het alternatief”, zegt Keri.

Wat vind jij hiervan? Is het slecht ouderschap of is deze dame gewoon slim dat ze haar kinderen zo jong al leert hoe ze moeten overleven?

Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Mama zit in bad als hond binnenstormt en in haar arm bijt – Ze kijkt buiten en doet een SCHOKKENDE ontdekking.

Vrouw bouwt onder de trap een eigen slaapkamertje voor de hond