in

Mama legt baby in bed en hoort luide “dreun.” Na tragische vergissing deelt ze nu haar wanhopige waarschuwing.

De schattige Colton Linton was op een zucht van zijn verjaardag van zes maanden toen zijn leven voorgoed veranderde. De actieve baby was in slaap gevallen in het huis van vrienden, dus maakten ze op een bed een nestje van kussentjes. Ze dachten dat het veilig was om de baby daar even te rusten te leggen.

Zijn ouders, Paige Ferguson en Blake Linton, zaten binnen gehoorbereik in het geval hij zou wakker worden en begon te huilen. Maar het was een luide dreun die hen alarmeerde dat er iets grondig fout was.

Colton was van het bed op de grond gevallen. Hij begon meteen te huilen maar was alert, waardoor de ouders zich een beetje geruster voelden.

Maar Paige was nog altijd bezorgd. Hoewel hij slechts een bult op zijn hoofd had, voelde ze toch de noodzaak om naar het ziekenhuis te gaan. En het bleek een goed idee dat ze dat deden …

Lees ook  Je gelooft nóóit wat de toekomstplannen van André Hazes en Bridget zijn!

Kort na hun aankomst in het ziekenhuis begon Colton te braken. De dokters lieten een CT-scan uitvoeren. Die scan onthulde dat Colton zijn schedel had gebroken en dat hij interne bloedingen had.

Colton werd aan een brede waaier machines gekoppeld in een poging om hem in leven te houden. Hij kreeg zelfs een hartstilstand.

Een MRI had hersenschade aan het licht gebracht en de babyjongen moest een operatie ondergaan om zwellingen te vermijden. Zijn ouders kregen te horen dat zijn verwondingen ertoe konden leiden dat hij in een vegetatieve staat zou blijven.

“Colton zal misschien niet leven, hij zal misschien leven en nooit meer kunnen wandelen of praten. Colton zou oké kunnen zijn, maar een achterstand hebben. Het is erg onzeker nu en hij vecht nog altijd om zijn leven. Dit is een nachtmerrie.”

Nadat hij vier weken in het ziekenhuis had gelegen en eindelijk weer zelfstandig kon ademen, mocht Bolton eindelijk naar huis. Hij heeft een voedingstube nodig en moet medicatie nemen om de beroertes te onderdrukken.

Lees ook  Pretparkattractie breekt in twee en doodt 19-jarig meisje.

De dokters wachten nog af hoeveel hersenschade er opgetreden is. Paige wil elke ouders waarschuwen dat het niet veilig is om een baby gewoon op een bank of een bed te slapen te leggen.

“Ik wil niet dat andere ouders dit moeten meemaken … Ik wil dat geen enkel kind dit moet meemaken. Neem elke klap op het hoofd alsjeblieft ernstig, ik kan dit niet genoeg zeggen. Mijn hart is gebroken.

Ons kind ligt vlak voor ons en toch missen we hem ontzettend hard. Ik wil dat jullie me horen … laat je kinderen nakijken! Alsjeblieft. Het oude fabeltje als de bult naar buiten staat ben je veilig, is niet waar!”

DEEL deze belangrijke waarschuwing met je vrienden!

Voor oma’s overlijden vroeg kleindochter om centjes uit de “Hemel” te sturen. Nu heeft ze er honderden.

Man (21) loopt tegen ander aan en wordt gestoken