in

Mama is overstuur wanneer gezonde jongen begint te braken in de klas – als hij het geheim van leraar verklapt, is ze furieus…

Als ouder is het best angstaanjagend om je kinderen te zien huilen om een onbekende reden. Als ze vallen of het hoofd stoten, is het perfect verklaarbaar. Ook als ze bang zijn in het donker of voor iets anders, is het perfect te begrijpen. Maar wat als ze van school vroeger naar huis worden gestuurd met een stortvloed van tranen?

Je instinct geeft in dat ze gepest werden. Door een ander kind.

Daarom was het zo schokkend voor een moeder genaamd Kelicia toen haar vierjarige zoon, Kelon Johnson-Chaney, naar huis werd gestuurd omdat hij zo hard huilde dat hij zelfs moest braken.

Kelicia wist dat er iets niet klopte – Kelon was niet ziek. Toen ze de waarheid ontdekte, was het meer dan haar maag kon verdragen.

Toen Kelon vroeger naar huis werd gestuurd, was Kelicia meteen erg ongerust.

Lees ook  Niemand kon de zweren op het gezicht van de baby genezen – dan vindt haar moeder een oplossing die de dokters gemist hadden.

De vierjarige bekende dat hij zich in de klas in de nesten had gewerkt omdat hij met iets gelachen had. De gebruikelijke disciplinaire maatregel voor dergelijk gedrag is even een beetje straftijd – iets wat de leraren van Kelon maar al te goed wisten.

Maar eerder dan het boekje te volgen, bedachten de leraar en hulpje een meer creatieve manier om de jongen te bestraffen. Een straf die geïnspireerd werd door een boek dat ze in de klas hadden voorgelezen.

Het boek heette “The After-School Monster” en focust op een klein meisje dat thuiskomt van school om een groot monster in haar kast aan te treffen. De enige manier om hem te verslaan is door haar eigen moed te tonen.

Kelon beschreef hoe hij een kast werd opgesloten. Alsof dit nog niet voldoende was vertelde de leraar hem dat het geen gewone kast was. In plaats daarvan had de leraar van Kelon gezegd dat er een monster in zat – het zogenaamde “Kast Monster.” Kelon was erg bang, en dat waren ook zijn klasgenootjes.

Lees ook  Klein ventje sluit zich op in auto en lacht zich een deuk als brandweer hem probeert te redden.

De kinderen die tot vijf minuten in de kast werden opgesloten, waren drie tot vier jaar oud. Dat maakt dit verhaal zo walgelijk.

De directrice van de school, Annette Cluff, was zo geschokt door het verhaal dat ze boos was dat ze deze vorm van bestraffing niet eerder had opgemerkt.

De leraar en het hulpje werden meteen geschorst zonder loon, en we denken dat dit een correcte beslissing was.

Bekijk het verslag hieronder en DEEL dit als ook jij dergelijke onorthodoxe disciplinaire maatregelen verwerpelijk vindt!

Koppel vindt een kluis in hun achtertuin begraven, vol met cash, diamanten en goud…

Haar moeder sloeg haar, bond haar vast en liet haar zelfs achter in het bos. Toch verzorgde Louise haar toen ze bejaard werd