in

Mama in tranen door briefje van buur met vraag of zoontje stil kan zijn tijdens lockdown.

Een Britse moeder die met haar zoontje tijdens lockdown in thuisisolatie zit, kreeg van een buur een briefje onder de deur geschoven met de vraag of haar kind stil zou kunnen zijn.

Lauren McCabe (26) werd gevraagd om haar zoontje minder rond te laten rennen, omdat dit de buren ’s ochtends wakker maakte.

Het briefje leest:
“We denken dat je een jong kind hebt en het is vast moeilijk om hem bezig te houden in een flat. Mogen we je alsjeblieft vragen om het rondlopen te verminderen, want dit is erg luid. Zeker ’s morgens omdat het ons altijd wakker maakt. Dank bij voorbaat.”

De 26-jarige, die astma en een zwak immuunsysteem heeft, was zo aangeslagen dat ze besloot om een briefje terug te schrijven in naam van haar zoontje Leo (2).

Lees ook  De vrachtwagenchauffeur zit 28 uur in een sneeuwstorm gevangen. Maar deze 18-jarige weet wat haar te doen staat

Haar antwoord luidde:
“Ik ga niet meer naar de kindercrèche en zie de mensen niet meer met wie ik normaal tijd doorbreng. Mijn mama voelt zich niet lekker, daarom zei ze dat het beter is dat we thuisblijven totdat ze beter is.

Mijn mama wil niet dat ik me angstig of overstuur voel met deze verandering in mijn normale routine. Dus zoekt ze naar manieren om mij gelukkig te houden, zoals rondlopen in mijn woonkamer, dansen in de woonkamer en spelen met mijn favoriete speeltjes in de woonkamer.

Het spijt me dat jullie dit hard vinden. Ik wil gewoon dat mijn mama beter wordt en dat alles weer normaal wordt.”

Lees ook  Dit gebeurt er wanneer je wasverzachter op de muur sproeit. De werking is verbluffend!

Lauren zegt dat ze moest huilen nadat ze het briefje had gelezen dat onder de deur van haar flat in Birmingham was geschoven.

De moeder van Lauren, Sarah Burgess, legde uit: “Ik heb haar niet gezien omdat ik in isolatie zit, maar ze belde me huilend op en zei:

‘Moeder, hoe moet ik hem dan stil houden?’ Ze hadden meer moeten weten over de achtergrond alvorens dat briefje te maken.”

Sarah zei dat Leo een normale peuter is, maar niet luidruchtig en gemakkelijk rustig te houden is. Ze voegde er nog aan toe dat een burenruzie het laatste is wat ze nodig hebben.

Winkel uitgezet vanwege chronische hoest: ‘Dit heeft niets met corona te maken’

Wat is beter: je handen wassen met warm of koud water, en waarom?