in

Mama hoort gekreun uit babyfoon komen – en is doodsbang om te ontdekken dat baby niet alleen is.

Toen Roy en Bernita Rogers pas getrouwd waren, wilden ze meteen een gezin stichten. Hun dromen glipten echter door hun vingers nadat Bernita drie keer te vroeg beviel. Helaas zou geen van de baby’s het overleven en Bernita voelde dat er een gat in haar hart was dat nooit opgevuld zou worden. Het diepbedroefde koppel had de hoop vrijwel opgegeven, maar dan wandelde er op een dag een straatkatje in hun levens en ze bedolven hun donzige baby met liefde.

Het katje was zo zwart als de nacht. Zwarte katten worden doorgaans geassocieerd met ongeluk. Maar Roy en Bernita ontdekten algauw dat “Midnight” eigenlijk hun geluksbrenger was. Binnen het jaar dat ze hem in huis hadden genomen, was het koppel opnieuw zwanger. Ditmaal beviel Bernita van een gezond babymeisje genaamd Stacey. Gelet op hun hartverscheurend verleden, waren mama en papa erg beschermend voor hun dochter, en ze hadden altijd een babyfoon in de buurt. Zelfs Midnight nam de taak van persoonlijke bodyguard op zich, en hield haar nauwlettend in de gaten.

Lees ook  Twee honden achtergelaten in auto op parkeerplaats Efteling

Toen Stacey zes weken oud was, legde Bernita haar baby neer voor een dutje en ging dan in de woonkamer zitten om met haar ouders te praten. Midnight leek een beetje jaloers dat hij niet meer in het middelpunt van de aandacht stond, en bleef maar op Bernita’s schoot springen. Ze negeerde de kat, en het was pas toen ze een vreselijk gekreun uit de babymonitor hoorde komen dat ze in actie schoot. Haar hart stond stil toen ze besefte wat de kat wilde tonen. De baby lag namelijk te stikken!

Lees ook  Een politieman redt een baby uit een hoop afval. 24 Jaar later heeft het lot een verrassing voor beiden in petto!

Bernita is Midnight voor eeuwig dankbaar dat hij het leven van haar prachtige baby redde! Leer hieronder meer over dit bijzondere verhaal!

Vrouw beseft dat echtgenoot een minnares heeft – regelt verjaardagscadeau dat hij nooit meer zal vergeten.

“Dikste kind ter wereld” valt op negen maanden tijd 90 kg af.