in

Mama en papa hebben 18 kinderen. Dan tonen ze hoe ze samen in één huis leven.

Gil en Kelly Bates uit Lake City in Tennessee hebben een van de grootste gezinnen ter wereld, namelijk 18 kinderen. Hun indrukwekkende nageslacht varieert van de 21-jarige Zach tot de pasgeboren Judson Wyatt.

Gil leidt een bomenbedrijf en de oudere jongens werken met papa in het familiebedrijf. Alle kinderen helpen bij de huishoudelijke taken via een “vriendjessysteem”, waarbij de oudere kinderen paartjes vormen met de jongere kinderen.

Lees ook  Karin's man heeft een 'aardbeineus': ''mensen denken dat hij een alcoholist is''

De familie draagt christelijke waarden als vriendelijkheid en geduld hoog in het vaandel, en elke zondag gaan ze met z’n allen naar de kerk.

Gevraagd of ze nog meer kinderen willen, herinnert Gil de mensen eraan dat alle kinderen volgens de Bijbel een zegen zijn, en hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Met de hulp van zijn zonen breidt Gil zijn woning alsmaar uit om alle kinderen te kunnen huisvesten. De jongere kinderen volgen thuis school en de oudere kinderen studeren aan de hogeschool. Veel van de 18 kinderen bespelen ook een instrument.

Lees ook  Vrouw ziet iets vreemd bruins op de treinrails liggen. Als het beweegt komen vreemden aanrennen.

Als enig kind kan ik alleen maar zeggen “wauw!” – zo’n leven kan ik me echt niet voorstellen. Voor een inkijk in dit bijzondere huishouden moet je de onderstaande video maar eens bekijken.

DEEL dit alsmaar groter wordende gezin met je vrienden!

Echtpaar heeft één dochter. Maar als mama opnieuw zwanger wordt, hadden ze DIT nooit verwacht …

Rouwende moeder ziet 30 struise bikers op de begrafenis van haar zoon. Wat er vervolgens gebeurt, is ronduit verbluffend!