in

Mama eist geld terug nadat zoontje maan en Saturnus niet kan zien met telescoop van €60.

Een Britse moeder zegt dat ze “woedend” is nadat ze haar zoontje een telescoop kocht van 60 euro die niet sterk genoeg is om de maan of planeten te zien.

Emma Selby (23) zegt dat zij en haar zoon Billy erg teleurgesteld waren toen ze de maankraters of de ringen van Saturnus niet konden zien met de kindertelescoop van speelgoedwinkel Smyths. Ze hadden gehoopt om spectaculaire dingen te zien in de ruimte, maar het vroege kerstcadeautje bleek “waardeloos” voor het gezin uit Devon in het Verenigd Koninkrijk.

Lees ook  Papa knipt haren van dochter af als straf voor verjaardagscadeau dat ze van mama kreeg.

Emma zei dat ze de duurste telescoop van de winkel had gekocht, maar dat haar vierjarige zoon er al snel door “verveeld” was. Ze is boos dat de winkel haar niet wil terugbetalen.

De moeder zei dat ze “verwoest” is nu ze 60 euro armer is.

De “Fusion Science 700 meter” telescoop is de duurste van de winkel en in de omschrijving worden spectaculaire zichten in de ruimte beloofd.

Lees ook  Meisje wordt geboren met omgekeerde knieën – 8 jaar later keert ze terug naar het ziekenhuis en laat iedereen sprakeloos achter.

Emma bracht het speelgoed terug naar de winkel, maar kreeg later een telefoontje met de melding dat de telescoop geen gebrek had en dat ze haar geld niet zou terugkrijgen.

Vind je dat de moeder een punt heeft? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit met iedereen die je kent!

Achtergelaten schaap heeft het zwaar met zijn enorme vacht

Blijf weg van deze 7 typen mannen. Vooral nummer 6!